Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek is jó így ez a...

Szerintetek is jó így ez a döntés?

Figyelt kérdés
Régebben néha járogattam bulizni,de mostanában nincs kivel,vagy akivel lenne annak vagy kapcsolata van. De most őszintén az úgy hogy nézne ki hogy ő meg a párja jönne én meg ugye egyedül úgy egyrészt nem is lehetne mert akkor csak 3 tudnánk lenni mivel nyilván ott a párja nem engedné el. Más valaki meg olyan hogy szemétkedős, meg az is lehet hogy egy idő után lelépne. Volt rá példa hogy azokkal mentem és elkerültük egymást. Utoljára akikkel voltam,ők meg irigyek voltak,nem tudom feloldódni sem közöttük,meg ők olyan típusúak hogy minden hétvégén mennek szinte. Rólam tudni kell hogy nem. Tehát így nem lenne kivel. Elmennék egyedül is, de az a gond hogy lány vagyok és biztos hogy történne valami. Idegennel meg akit nem ismerek hogy menjek? Így annál maradtam hogy inkabb ha nincs olyan aki jönne akkor nem járok.
2022. nov. 13. 18:23
 1/4 A kérdező kommentje:
14 már jó rég volt tegyél hozzá 6 évet.
2022. nov. 13. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor gondolom nem magyar az anyanyelved.
2022. nov. 13. 23:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne?
2022. nov. 13. 23:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Talán pár hibát elejt az ember már annyira hibás,veled lehet a gond.
2022. nov. 13. 23:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!