Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi lenne a jó döntés?

Mi lenne a jó döntés?

Figyelt kérdés
Szilveszterkor van egy társaság akivel évek óta összejárunk,de mostanság nagyon elfajult a helyzet náluk. Hulla részegre isszák magukat. Nekem pedig erőltetetik az ivászatot hol ott hiába mondom hogy nem fogyasztom alkoholt nem értik meg,szinte majdnem sírva rohantam haza hogy hagyjanak végre békén. Így egyértelműen az idei szilvesztert nem szeretném velük tölteni. Viszont más pedig nincs akivel menni tudnék,így arra gondoltam mi lenne ha egyedül mennék aztán lesz ami lesz. 19 éves lányként érdemes lenne? Mert őszintén tényleg nem tudok más megoldást, most vagyok fiatal az idő hamar szalad. Csak inkább az van ebben a rossz hogy lehet unalmas lenne. Otthon nem nagyon szeretnék lenni,egy évben egyszer van ez az alkalom.
2022. dec. 25. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha semmiképp nem fogadják el hogy nem iszol, meg sírva jössz el ettől a társaságtól, ne menj velük. És különben ez tök jó, hogy ha valaki tud nemet mondani a tukmálásra, én se iszok alkoholt s emiatt hasonlóképp szó szerint menekültem haza buliból. Ami csak fetrengésből állt nekik. Egyedül is lehet menni, miért ne találhatnál ott barátokat? Én mentem már egyedül egy táncos partyra, és nem kellett innom de jól elvoltunk pedig egyedül féltem eleinte. De ez ilyen szolidabb hely volt. Tehát ami necces oda nem mennék egyedül (tesznek valamit üdítőbe stb), szóval ilyen lájtosabb helyre simán, és új kapcsolatok is kialakulhatnak.
2022. dec. 25. 19:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Énis erre gondoltam azért csak jó lenne,de ha nincs kivel akkor nem lesz más megoldás.
2022. dec. 25. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Keress addig hátha vannak csoportokban akik szintén egyedül vannak és nincs kivel menniük, de mindenképpen ha egyedül vagy ismeretlenekkel mész, ilyen szolidabb biztonságosabb helyre menj. Aztán ott úgyis megtalálja mindenki aki hozzá passzol és ha nagy barátságok nem is, bár az sincs kizárva, de egy jó buli attól még simán lehet jó arcokkal.
2022. dec. 25. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Na mi volt? Jól telt végül a szilveszter? BÚÉK
2023. jan. 3. 22:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Végül úgy döntöttem nem mentem sehova,de visszagondolva nem bántam meg,olyankor nem is érdemes tele vam részegekkel meg drogosokkal,úgyhogy jobb volt így.
2023. jan. 4. 01:56
 6/6 anonim ***** válasza:
az a lényeg h jól telt, nem az számít, hol vagy meg kikkel, hanem hogy jól érezted magad.
2023. jan. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!