A kisfiam mit csináljon?
Most hatodikos, és minden nap 1-kor már vége van a sulijának. Nem jár semmilyen különórára. Tanulni azt szokott, de mivel nem egy erős suliba jár, ez csak napi kb. 1 óra. A maradék idejét Xboxozással, és (jobb esetben) legozással tölti.
És ez nekem legkevésbé se tetszik. Egy átlagos napon akár 3 órát is eltölt videójátékozással, ráadásul olyanokkal szokott játszani, amiből legkevesebbet se tanul. Amikor eltiltottam a legotól és az xboxtól is egy napra, akkor kezdetből elkezdett kiabálni velem, majd tiltakozás jeléül leült a fotelembe, és ott ült 5 órán keresztül. És nekem ez sem tetszik. Milyen programot találhatnék neki, ami elfoglalhatja? Sportolni utál, tesi az egyetlen tantárgy amiből nem szín ötös. Az emberi test meg az érzékszervek működése érdekli viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!