Unatkozó kamasz mit csináljon otthon?
Figyelt kérdés
Nagyon unatkozom, és kellene valami hobbi amit csinálhatnék. Nem szeretnék sokat gépezni, valami gép nélküli dolgot keresek. Ki sem mehetek, szóval keresek valami hobbit.2021. jan. 12. 15:49
1/9 anonim válasza:
Olvasás, írás, videózás, textil szobrászkodás, fotózás, jóga, hangszert használni, zene készítés
3/9 A kérdező kommentje:
Ó, a jógán kívül mindet csinálom, de nem hiszed el kedves válaszoló, mennyit segítettél ezzel! Köszönöm! Megyek jógázni.
2021. jan. 12. 16:07
4/9 A kérdező kommentje:
2-nak. Tudtam! Ugy tudtam, hogy lesz egy olyan értelmes és leleményes hozzászóló, aki ezt a lehetőséget is felveti. Hiába! A magyarok tényleg zsenik
2021. jan. 12. 16:09
5/9 anonim válasza:
Anime/sorozat/film nezes, beszelgetes baratokkal, edzes, jojozas (esku mukodik). Remelem tudtam segiteni!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. jan. 12. 17:46
8/9 anonim válasza:
Napló írása? Amolyan reflektálóbb jelleggel. 5 év múlva kellemes lesz visszaolvasni egyes napokon mit csináltál, mit gondoltál és hogyan éreztél, mert ezeket általában elfelejti az ember.
9/9 anonim válasza:
Én takarítok tv-zek, filmet nézek, ha megkívánom kiverem. Társkeresőkkel nem próbálkozok, mert csak átlagos srác vagyok és tudjuk, hogy a tinderen nem ezt keresik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!