Hogyan nevelhető a kutya arra, hogy amikor egyedül marad otthon a lakásban, akkor ne csináljon bajt?
Én a kiskutyám érkezésekor minden kábeles, konnektoros részt elbarikádoztam rajztáblával, vagy kartonnal. A polcokról feljebb pakoltunk, de van olyan hely amit szintén (kinyithatóan) leragasztottam pár kartonnal.
Egyébként ha nagyobb helye van egy fürdőszobányinál szerintem az elég. A szoba kutya amúgy sem futkározik amikor egyedül van. Alszik, vagy rágcsál valamit (roszabb esetben kábeleket :D)
Azért jó volna, ha nagyobb helyre tudnám kiengedni, ő is jobban örülne. :-) Van, ami egyáltalán nem érdekli, de van, ami igen. A papírt szereti rágcsálni, ha olyanja van, úgyhogy a kartondoboz barikád nem jó (egyelőre, amíg teljesen le nem szokik erről). Kistestű kutya, de nem mini, kanapéra simán fel tud ugrani, de arról már le lett szoktatva, van viszont más, ami érdekelheti. Babarács, babaajtó nem elég magas (amiket ismerek), bár valami olyasmi nem lenne rossz.
Esetleg van valakinek beltéri térfigyelő kamerája, amit lehetne mobilon keresztül nézni akár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!