Most hatodikos, és minden nap 1-kor már vége van a sulijának. Nem jár semmilyen különórára. Tanulni azt szokott, de mivel nem egy erős suliba jár, ez csak napi kb. 1 óra. A maradék idejét Xboxozással, és (jobb esetben) legozással tölti.
És ez nekem legkevésbé se tetszik. Egy átlagos napon akár 3 órát is eltölt videójátékozással, ráadásul olyanokkal szokott játszani, amiből legkevesebbet se tanul. Amikor eltiltottam a legotól és az xboxtól is egy napra, akkor kezdetből elkezdett kiabálni velem, majd tiltakozás jeléül leült a fotelembe, és ott ült 5 órán keresztül. És nekem ez sem tetszik. Milyen programot találhatnék neki, ami elfoglalhatja? Sportolni utál, tesi az egyetlen tantárgy amiből nem szín ötös. Az emberi test meg az érzékszervek működése érdekli viszont.
Amúgy meg 12 éves, aligha hiszem, hogy ne tudná elmondani, mire járna szívesen.
2023. febr. 12. 12:04
13/21 anonim válasza:
Tehát csak a nyelvtanulás, és az anatómia érdekli őt, meg a játék, vagy fel lehet hívni mással is a figyelmét? Mondjuk zenével.
2023. febr. 12. 15:06
14/21 anonim válasza:
Amúgy meg a Legot miért tiltod tőle? Az Xbox-ot sem kell. Mindent lehet, mértékkel.
2023. febr. 12. 15:34
15/21 anonim válasza:
A videojáték egyébként hasznos is lehet. Ha angol nyelvűvel játszik, akkor abból sokat lehet tanulni és fejleszteni az angol tudást, illetve logikai készségeket, de persze ez attól is függ, hogy milyen típusú játékkal játszik.
2023. febr. 12. 16:06
16/21 anonim válasza:
Az összes videójáték amivel játszik, az magyarul van. A 7-es ötlete nagyon jónak tűnik, a kisfiamnak tetszik is nagyom. Valaki, akinek már a gyermeke próbálta, vagy ismerősének gyermeke próbálta, el tudja mondani hogy nagyjából milyen
2023. febr. 12. 17:06
17/21 anonim válasza:
A kérdező vagyok, csak a férjem telójáról, mert az enyém lemerült
2023. febr. 12. 17:07
18/21 anonim válasza:
Bezzeg a fiam Xboxa nem merült le. Nem baj, holnap már csak két órája lesz:)
2023. febr. 12. 17:15
19/21 anonim válasza:
Kezdjen el olvasni. Én is kb. 6-os korom körül szoktam rá az olvasásra, nagyon nehezen ment, mármint a regények olvasása, de aztán kezembe került Jack London A vadon szava című könyve. Próbáld ki, hátha tetszik neki is, és ettől kezdve szívesen fog olvasni, az a legjobb időtöltés. Nincs olyan barátja, akivel valamilyen sportot űzhetne együtt? Mondd neki, hogy el fog hízni, ha nem sportol semmit.
2023. febr. 13. 17:39
20/21 anonim válasza:
“ A maradék idejét Xboxozással, és (jobb esetben) legozással tölti.És ez nekem legkevésbé se tetszik. ”
Ki adta a kezébe úszás, népitánc, cselgáncs, stb helyett?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!