A TikTok a heti live listát mi alapján állítja össze?
Figyelt kérdés
A nevek mellett látok egy számot, pl 150K, amit nem tudok miből áll. Sem a like szám, sem a nézettség, se a feliratkozók száma nem ugyanaz. Vagy az 1 hét alatt összegyűjtött coinok lehetnek? Ha azok, akkor 1 coin mennyit ér a házigazda számára tisztán? Most nemrég regisztráltam, és még nem nagyon értem az egészet. Nem akarok se videókat csinálni, se adományozni, csak egy egyszerű néző vagyok, és felvetődtek bennem ezek a kérdések, mikor láttam hogy különféle ajándékokat küldözgetnek. Meg párbajoznak a több pontért.2023. febr. 11. 14:10
2/2 anonim válasza:
Úgy van hogy amennyi coint kuldenek a párbajok alatt az emberekenek, azok adódnak össze és úgy van összeállítva a heti rangsor. Nem bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!