Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hol tudok venni Illatos...

Éppen ir... kérdése:

Hol tudok venni Illatos macskamentát??

Figyelt kérdés

Sokat olvastam erről az illatos macskamentáról, mint hallucinogén hatású növény

Cigiben szeretném elszivní

DE

Nem tudom hol vegyek, mert rendelni nem tudok

Légyszíves segítsetek

2023. jan. 12. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ilyen kerti boltokban (ahol magokat árulnak) virágboltokban stb - nagyon sok helyen van.

Viszont el kell hogy keserítselek, mert nem egy erős hatású növény. Hallucinogénnek egyáltalán nem az. Ha nagy dózisú teát iszol, és rászívsz egy cigit úgy enyhén nyugtató hatású. De semmi extra :)

2023. jan. 13. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem pl tele van a kertem vele (Fejér megye) mert sokáig kísérleteztem vele. Kivonatokat is készítettem, de aztán feladtam. Nem tud komoly készenlétet csinálni :D

A teája citromfűvel és macskagyökérrel kombinálva (esetleg + kis damiana) viszont gyengén nyugtató.

2023. jan. 13. 08:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor milyen ún. Legális drogot tudtok ajánlani, ami könnyen beszerezhető?!
2023. jan. 15. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Itt keresgélj

[link]

2023. jan. 16. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Tudsz csinálni házilag abszinth-et fehér ürömből ami, ami az alkoholok királya .Próbálkozhatsz még a kák hajnalka magokkal leőrölve, mint hallucinogén. Kálmos gyökér enyhén stimuláns. A légyölő galóca is el tud vinni.

A legjobb hatást viszont talán nagy dózisú szerecsendióval tudod elérni. Ha van rá elég pénzed a kratommal is próbálkozhatsz.

2023. jan. 16. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!