Miért ilyene egy macskamentő?
Örökbefogadtunk egy cicát, és a macskamentő akitől elhoztuk, azokkal a gazdákkal sokkal kedvesebb, akik olyan macskát hoztak el, akit ő mentett. A mienk máshogy került hozzá, ezért iránta nem érdeklődik, ha küldünk képet sosem ír olyan kedvesen, mint másoknak.
Persze ettől még én imádom a cicánkat, csak olyan kettős nekem, hogy macskamentő, de közben kivételezik.
Haha, köszönöm szépen :D
Onnan tudom, hogy van egy csoportunk amiben azok a gazdik vannak, akik tőle fogadtak örökbe. Oda töltenek fel képeket a cicákról, és minden cicusról tudni lehet, hogy honnan került hozzá a facebook oldalról:) De köszi amúgy, hogy ilyen könnyen megítélitek az embert úgy, hogy nem tudtok semmit. Csak el lehetne hinni, és akkor megkímélek mindnekit a sok szövegtől.
Ne írj neki. Mi is úgy hoztunk el egy felnőtt macskát, hogy többször hangoztatták kötelező a kapcsolattartás, képeket kell küldeni stb. Ráírtunk 1-2 nap múlva hogy ne aggódjon, rendben van a cica, de még sokat bújkál, fél. Válasz; jól van már, majd megszokik.
Se köszönés semmi, csak ilyen durván odaböfögte. Mintha azt mondaná menj már a k anyádba, ki nem szarja le. Ez 2 éve volt, azóta se érdeklődött. Ennyit a kapcsolattartásról.
Kérdező,a 8. válaszodra:
Nehéz eldönteni, nem ismerem azt akiről szó van, se a csoportot. Így nem tudom egy nap mennyi képet töltenek fel. Ha naponta többet, szerintem nem elvárható, hogy mindegyik alá írjok egy kis regényt és nyilván annak válaszol hosszabban akit ismer és köze van a macskához. Ha jól értem a te képedre/képeidre is reagál csak nem olyan kedvesen.
Ennyire ne törödj vele.
Sőt, láttam itt már olyan kérdést hogy nem hagyják békén azt aki befogadott macskát/kutyát pedig már meggyőzödtek róla, hogy jó helyen van, minden okés.
Legalább ilyen gondod nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!