Ártalmas az alábbi termék a macskára?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban rendeltem aliexpresszrol egy macska játékot, amit pénteken kaptam meg, és ajándékba jött mellé egy 5g-os macskamenta. Később megneztem és ez egy külön termékként is fent van.
HUF 265.38 6%OFF | 100% Natural Catnip Cat Toys Menthol Flavor Clean Teeth Healthy Care Funny Cat Catmint Toys Organic Premium Catnip Cattle Grass
Szóval az lenne a kérdésem, hogy lesz bármi baja is a cicának, ha ezt kapja? :)
(természetesen még nem adtam neki belőle)
2021. júl. 25. 20:20
1/5 anonim válasza:
Jól befüvezik és majd szaladgál szerintem. Egyszer adtam az enyémnek és szét kaparta az egyik faszerű virágunk xDD
2/5 anonim válasza:
Nem igazán értem, a macska mentát nem szokták a cicák megenni. Viszont van amelyik mintha betépett volna, ha szagolgatja vagy csak rág belőle. ;)
3/5 anonim válasza:
Szét kell szórni oda ahova akarod hogy menjen én se tudtam elsőnek és rá szórtam arra a szaros fára
4/5 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja...betép és hempereg a szagától. :)
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy nem is érdekli majd, nem minden macsek van oda érte. Baja nem lesz tőle, próbáld ki, max kicsit felpörög. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!