Macskamentát hogy kell csíráztatni?
Magról még nem próbáltam mentát, de ha próbálod, szerintem csak tavasszal próbáld, szabadban, mert télen nem fogod tudni bent életben tartani.
Bár tavaszra meg esetleg elveszíti a csíraképességét. Vagy már most se csíraképes esetleg...
Most esetleg úgy próbáld meg a felét, hogy kelésig bent, utána kiteszed valami nagyon világos, hűvös helyiségbe.
Vagy veszel mégis tövet. Én találtam többet, ahol jelenleg is van:
Én sem találok már hónapok óta keresem, viszont én már magot sem találtam az idén, pedig minden boltban néztem.
Most rendeltem egy fát a Megyeri Szabolcs kertészetéből, azzal együtt rendeltem egy cserép macskamentát, van többféle is nála. Csak neked nem igazán éri meg a 2500-3000 Ft-os szállítási költség, csak ha mást is rendelsz.
Mondjuk azt hozzátenném, hogy az én macskáimat hidegen hagyja ez a macskamenta, nem reagálnak úgy rá, mint amit a Fressnapf-ban veszek kis macskamentás párnát. Lehet, hogy más fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!