Ideiglenesen felfüggesztették a tiktok fiókom, fellebbeztem de szerintetek mennyi idő alatt kaphatom vissza?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem használom a tiktokot túl gyakran, van kint pár videóm, se semmi extra vagy érdekes, nem is kompromittálóak. Tegnap viszont egyik pillanatról a másikra kijelentkezett, ideiglenesen felfüggesztették, az indok pedig az volt hogy nem múltam el 13 éves. Teljesen tanácstalanul néztem, igazoltam magam (17 vagyok, így már bőven elmúltam 13😅) de azóta is felfüggesztve van a fiókom. Mit tudnék még tenni? Mennyi idő alatt kaphatom vissza a fiókom?2023. jan. 1. 19:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe az egészet.
2/3 anonim válasza:
szerintem is hagyd a faxba azt a kínai hulladékot
3/3 anonim válasza:
Biztos a posztjaidból gondolták, hogy 13 éves vagy.Nem kell mindenen úgy fent akadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!