Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van aki szeret buszozni, ha...

Van aki szeret buszozni, ha igen, miért szeretsz?

Figyelt kérdés
2022. dec. 19. 19:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Ülve,melegben látom a világot.
2022. dec. 19. 19:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Távolsági busszal elvagyok, de azért ne kelljen 20 km-nél többet utazni. Ha kirándulni busszal kell menni, még a gondolattól is rosszul vagyok. Szerintem vonattal sokkal kényelmesebb, ha már tömegközlekedést nézzük.
2022. dec. 19. 19:51
 3/13 anonim válasza:
96%
Az egyetlen dolgot amit szeretek az iskolámban, hogy busszal kell oda eljutnom. Így még ha csak egy nap két órám is van, már úgy érzem megérte bemenni, mert buszozhattam. Lehet ez másnak furának tűnik, de mindig próbálok egy rossz dolgot (iskola) egy jó dologhoz kötni. És így szerettem meg a buszokat meg a buszozást.
2022. dec. 19. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Felelősségmentesen, (nem én vezetek), zenét hallgatva, gondolkdova jutok el fix úton A-ból B-be. És mivel nem én vezetek közben van időm más dolgokat csinálni pl. tanulni, enni vagy csak telózni stb.
2022. dec. 20. 02:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A távolsági busz az jó kikapcsolódás. Mármint, ez lehet így hülyén hangzik, de pl. ha éppen a nap végén mész haza munkából vagy bármi, akkor a buszon ülve zenét hallgatva pihenni, gondolkodni szerintem elég kellemes. Persze otthon jobb lenni nyilván, illetve nyilván ha hosszú az út, akkor unalmassá válik az utazás egy idő után. Én anno napi szinten összesen 2,5 órát buszoztam (1 és negyed óra oda, majd vissza), és én szerettem azért, zenét hallgatni és az ablakon nézelődni. Főleg, hogy általában sosem volt tele a busz emberekkel, ezért általában nem ült mellettem senki, hanem na, kényelmesen el voltam egyedül.

Városon belül pedig attól függ, a reggeli órákban rettenetes, sokszor állni is alig van hely a buszon. Viszont ha kevesen vannak a buszon, akkor azzal sincs problémám.

2022. dec. 20. 19:20
 6/13 Paczalos István ***** válasza:
100%
11 évig buszoztam, míyg Pestre jártam dolgozni, előtte meg míg nem volt kész a nullás, vonatoztam. Reggel, ha volt ülőhely, akkor még tudtam fél órát szundítani, délután meg hazafelé könyvet olvasni. Ez ma már nehezen kivitelezhető, mivel kocsival járok, mert nincs értelmesen szervezett tömegközlekedés..
2022. dec. 23. 08:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
mert sokkar környezetbarátabb. ajánlom mindenkinek
2022. dec. 25. 01:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezért kapom a fizetésemet. Én vagyok a sofőr :)
2022. dec. 26. 06:41
 9/13 A kérdező kommentje:
😊😊😊
2022. dec. 26. 08:12
 10/13 NTBS ***** válasza:
100%
Azért szeretem a tömegközlekedést, mert mindig történik valami érdekes.
2022. dec. 27. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!