Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak szerintem egyre rosszabb...

Csak szerintem egyre rosszabb buszozni?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de egyre vadállatabbak a sofőrök. A legkisebb kanyarokban is elesek, minden indulás és megállásnál szintén, és olyan erővel kell néha kapaszkodnom hogy ne essek el miközben dőlök, hogy belefájdul a teniszkönyököm is.
2022. okt. 8. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Úgy vettem észre mostanában nem sok normális buszvezető akad. Vagy az általad is említett: tövig nyomom a gázpedált, lesz ami lesz alapon, aztán néhány megállóban akár perceket is képesek állni, hogy tudják tartani a menetrendet.

Vagy a másik típus, aki azt hiszi városnéző buszon ül és ráérősen 20-al döcög végig.

Nekem is feltűnt.

2022. okt. 8. 12:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát hiányszakma lett ez is, minden félkegyelműt felvesznek. Én is azt látom, vagy vagy idegbetegek, vagy csak bénán vezetnek. Kedvencem amikor két BKV busz ment majdnem egymásnak mert az egyik nem engedte ki a másikat a busz öbölből, és elkezdtek dudálni meg üvölteni egymásra...
2022. okt. 8. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk nyiregyen télen driftelnek a sofőrök. Félelmetes 🙁
2022. okt. 8. 12:55
 4/7 A kérdező kommentje:
1 az engem egyáltalán nem zavar, ha 20al megy. Bár annyival menne mindig, és akkor nem esnék kelnék. Azt se várja meg legtöbbször, hogy felszálljon az ember, még a lépcsőn lépek fel és már csukja be az ajtót, és indul el amikor még meg se tudtam kapaszkodni. Kirángatnám ezeket a helyükről konkrétan.
2022. okt. 8. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb azért nem vadállat, legalábbis errefelé, persze vannak... némelyik csuklóssal tolja le a személyautókat. De tudják azért, mig lehet.
2022. okt. 10. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek már igazi, hivatásos sofőrök, akik szeretik és imádják a szakmát és a gépet.
2022. okt. 10. 19:43
 7/7 A kérdező kommentje:
6 hát ja, nem a szocializmusban vagyunk, vannak lehetőségei az embernek, úgyhogy értelmes szakmát keres a normálisabbja.
2022. okt. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!