Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek menjek ki a...

Szerintetek menjek ki a párommal külföldre dolgozni ?neki nagyon jo munkája lenne de sajnos én nem tudok angolul csak nagyon kicsit és csak érettségim van és nem tudom mit tudnék dolgozni.Valami tippetek van esetleg személyes tapasztalaitok?

Figyelt kérdés

2022. júl. 22. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Külföldre hová?
2022. júl. 22. 20:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Németország,Hollandia,meg nem tudom pontosan csak hogy külföld
2022. júl. 22. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Németországban németül kell tudnod először is (vagy ha valami CEO posztra pályázol, akkor lehet, elég egy anyanyelvi angol is).

Hollandiában jobb esélyek vannak angollal, de csak ha legalább egy középfokon beszéled. Bocs, hogy így mondom, de se makogó és szakvégzettség nélküli bevándorlókat már nem várnak ők sem.

Szerintem tanulj angolul mindenek előtt és ha ezek az úticélok, akkor legalább egy alap német sem ártana.

2022. júl. 22. 20:59
 4/5 anonim válasza:
83%

"Szerintetek menjek ki a párommal külföldre dolgozni ?neki nagyon jo munkája lenne de sajnos én nem tudok angolul"

"...nem tudom pontosan csak hogy külföld"

-Szóval a párodnak nagyon jó munkája lenne, de ő sem tudja, hogy melyik országban és mi, te pedig semmihez nem értesz és még angolul sem beszélsz...

Mi mást lehetne mondani, természetesen AZONNAL induljatok külföldre, elvégre az utóbbi években Nyugat-Európába érkező migránsokból is mind milliomosok lettek, nem is értem ilyen készségekkel amivel rendelkeztek miért vagytok még itthon, mikor a csillagos eget lekereshetnétek a helyéről külföldön.

2022. júl. 23. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ajajj, z nem hangzik jól. A párodnak nagyon jó munkája LENNE... majd ha lesz és ki is fizetik érte, talán akkor menj utána. Addig gyúrj a nyelvre. Érettségi kereskedelembe vendéglátásba elég.
2022. aug. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!