Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tutti Juice-t kb csak 14 év...

Tutti Juice-t kb csak 14 év alatti gyerekek vásárolnak?

Figyelt kérdés
/vásároltatnak a szüleikkel
2022. júl. 13. 09:04
 1/4 anonim válasza:
Igen, mert nem tartalmaz koffeint meg ilyen anyagokat, de a kisebbek azt hiszik hogy ez "menő". A rendes energiaitalokhoz hasonlítják.
2022. júl. 13. 09:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Meg gondolom mert kb az összes ilyen gyerekeknek bohóckodó felnőtt netes videós ezt reklámozza. Ahova járok bolt, ott is van, ha valamikor látom hogy valaki vesz belőle az tuti gyerek. Vagy olyan kosárba van ahol gyerekkel vannak.
2022. júl. 13. 09:54
 3/4 rizsaa válasza:

Nem. 30

Évesen azt iszom

2022. júl. 13. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:

34 vagyok és ezt veszem. Nem azért mert menő, fogalmam sincs róla hogy mi menő meg mi nem, meg nem is érdekel. Nem ismerem a youtubereket, nem is tudtam hogy reklámozzák.

Azért iszom, mert tavaly keringési problémákkal kerültem kórházba, azóta tiltólistás a koffein, de imádom az energiaitalok ízét 🤷‍♀️ Erről meg meg nem mondanám hogy koffeinmentes, teljesen ugyanolyan íze van mint akármelyik energiaitalnak.

2022. júl. 20. 22:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!