Milyen élet az, hogy melóba kell járni egész életünkben?
én már 20 évesen azt kezdtem el dolgozni amit szeretek, azóta is csinálom de már vagy 10 cégnél megfordultam, mert egy idő után unalmas lesz, és akkor olyan céghez megyek inkább ahol azt csinálhatom amit szeretek, csak más aspektusból. 7 év alatt nagyobb tapasztalatom van mint sok olyannak aki 30 éve ezt csinálja :D
Ja és mivel szeretem csinálni, nekem ez nem munka, hanem szórakozás. Szóval valahol itt lehet a válasz: csináld azt amit szeretsz, és már nem munka a munka. Plusz simán megtehetem hogy gondolok egyet és holnaptól nem magyarországon, hanem mondjuk angliába csinálom ugyan ezt, vagy svédországban, vagy ott ahol épp kedvem tartja, és az eun belül van, habár igazából a világ bármely pontján csinálhatnám csak akkor újra kellene csinálni azt az 1 vagy pár vizsgát. És a munkában ha épp nem azt csinálom ami maga a munka, és szeretek, akkor azt csinálom amit otthon is csinálnék: játszok, filmezek, fekszek egész nap, és még fizetnek is érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!