Milyen élet az, hogy melóba kell járni egész életünkben?
Nem kell.
Megteheted, hogy az utcán, csövesként éled le az életedet.
Pénzed honnan lesz, hogy eltartsd magad, ha nem dolgozol? Számláidat, ételedet miből fizeted?
Minden pénzbe kerül, és pénzt csak munkával szerzel.
Nőj fel nagygyerek, 20 évesen már ideje lenne kinőni ezt a gyerekes gondolkodást.
Vagy azt hiszed, hogy majd anyádék eltartanak? Ha ők meghalnak veled mi lesz?
Ja, és a TB-det is majd magadnak kell fizetned.
Még nem érett be a fejed lágya, de remélhetőleg be fog.
Találd meg a szakmád, keress olyan munkát ami szívesen csinálsz.
Én imádom a munkám, azért fizetnek amit egyébként is szeretek csinálni. Ennél nincs is jobb!
Tény h a többség nem ilyen szerencsés, de sose fogsz egyről a kettőre jutni, ha mindig feléled amit keresel, pontosabban elszórakozod.
Bizonyára otthon laksz, rezsit se fizetsz. Talán a kajádat se neked kell.
Lássuk be, nem ez a nagybetűs élet.
Majd üdv köztünk, ha teljesen egyedül látod el magad, lesz saját lakásod stb.
És meló mellett is lehetsz boldog.
Én nem azért élek h dolgozhassak, hanem azért dolgozom h élhessek! Ez a kedvenc mottóm. És eszerint élem az életem.
Persze ehhez mondjuk tanulni kell ám előtte, odatenni magad és tapasztalattal, tudással el lehet jutni igazán jól fizető állásig.
Nem csak tengődni bele a vakvilágba.
"Milyen élet az, hogy melóba kell járni egész életünkben?"
Felnőtt.
"az előző hozzászólókat meg nem értem ezzel mi a gondjuk"
Honnan vetted, hogy bárkinek is gondja van ezzel? Ha valakinek elég, hogy csakis azért tesz, hogy a létminimumon még eltengődjön, csinálja, az ő dolga. Csak szóltunk, hogy nem vall túl érett gondolkodásmódra, hogy valakinek ennyire semmi célja, semmi motivációja nincs az életben, aminek eléréséért hajlandó lenne megdolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!