Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen élet az, hogy melóba...

Milyen élet az, hogy melóba kell járni egész életünkben?

Figyelt kérdés
Nem vagyok lustaság, 20 évesen szerintem nem élet az, hogy melóba kell járni egész életünkben, ott is hagytam a munka helyem, mert külföldön 4 hónapra fizetnek annyit mint itt egész évben, így 4 hónapot dolgozok és 8 hónapon át beosztom a pénzem, így marad idő élni és boldog vagyok, rokonaim mondják, hogy tanuljak tovább stb stb, de ha tovább tanulok is dolgozni kell, és belegondolva tiszta fölösleges.azt kell mondjam, hogy munka nélkül sokkal boldogabban lehet élni mint úgy, hogy kínlodunk azért, hogy még többet kínlódhassunk.

2022. jún. 25. 02:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell.

Megteheted, hogy az utcán, csövesként éled le az életedet.

2022. jún. 25. 03:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Pénzed honnan lesz, hogy eltartsd magad, ha nem dolgozol? Számláidat, ételedet miből fizeted?

Minden pénzbe kerül, és pénzt csak munkával szerzel.

Nőj fel nagygyerek, 20 évesen már ideje lenne kinőni ezt a gyerekes gondolkodást.

Vagy azt hiszed, hogy majd anyádék eltartanak? Ha ők meghalnak veled mi lesz?

Ja, és a TB-det is majd magadnak kell fizetned.

2022. jún. 25. 04:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Még nem érett be a fejed lágya, de remélhetőleg be fog.

Találd meg a szakmád, keress olyan munkát ami szívesen csinálsz.

Én imádom a munkám, azért fizetnek amit egyébként is szeretek csinálni. Ennél nincs is jobb!

Tény h a többség nem ilyen szerencsés, de sose fogsz egyről a kettőre jutni, ha mindig feléled amit keresel, pontosabban elszórakozod.

Bizonyára otthon laksz, rezsit se fizetsz. Talán a kajádat se neked kell.

Lássuk be, nem ez a nagybetűs élet.

Majd üdv köztünk, ha teljesen egyedül látod el magad, lesz saját lakásod stb.

És meló mellett is lehetsz boldog.

Én nem azért élek h dolgozhassak, hanem azért dolgozom h élhessek! Ez a kedvenc mottóm. És eszerint élem az életem.

Persze ehhez mondjuk tanulni kell ám előtte, odatenni magad és tapasztalattal, tudással el lehet jutni igazán jól fizető állásig.

Nem csak tengődni bele a vakvilágba.

2022. jún. 25. 06:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. Csak ugye a másik alternatíva, hogy mindent saját magadnak termelsz meg. A kajától kezdve a konyhafelszerelésen keresztül egészen az áramig.
2022. jún. 25. 07:27
 5/11 NTBS ***** válasza:
100%
Nehéz,de a két szép szemünkért nem gondoskodik rólunk senki.
2022. jún. 25. 08:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen élet az, hogy melóba kell járni egész életünkben?"

Felnőtt.

2022. jún. 25. 08:47
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen megértelek 33 nőként.4 ónapot dolgozol,az a pénz külföldön megszerezve itt egész évre elég neked.Ez így rendben van,az előző hozzászólókat meg nem értem ezzel mi a gondjuk.Nehezen viselem az életet,de én pszichés beteg vagyok,gyógyszeren élek enélkül 1 napot nem tudnék dolgozni,így is úgy érzem megőrülök,de minimum leszáézalékolt leszek előbb utóbb.1 hónapot alig bírok ki,szabadság vagy táppénz nélkül...
2022. jún. 25. 10:33
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

"az előző hozzászólókat meg nem értem ezzel mi a gondjuk"

Honnan vetted, hogy bárkinek is gondja van ezzel? Ha valakinek elég, hogy csakis azért tesz, hogy a létminimumon még eltengődjön, csinálja, az ő dolga. Csak szóltunk, hogy nem vall túl érett gondolkodásmódra, hogy valakinek ennyire semmi célja, semmi motivációja nincs az életben, aminek eléréséért hajlandó lenne megdolgozni.

2022. jún. 25. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor 1 év meló 4 év szabi? Lehet kipróbálnám. 4 év alatt, ha kicsit lökdösöd magad előre, felépíthetsz több olyan "rendszert", ami képes lehet tejelni, és ha csak egy is eljut oda, hogy nélküled működjön, már ott a magas élet, főleg ha többet hoz, mint ez most. "Rendszer" alatt nem kell nagy dolgokat érteni. Vannak errefelé olyanok, akik közmunkásokkal, számukra ingyen végeztetik még a házuk körüli munkákat is, és csak néhány egyesületet kell fenntartaniuk hozzá. Mondjuk pályázatírásban meg üzemeltetésben kellett pár év, hogy elhaladjanak a mai, megbízható szintig, de érted, még a pitiánerkedés is hoz látható előnyöket. Olyan is van, aki gyakorlatilag egyetlen romos épületben bérel olcsón egy termet, ahol hagymát pucoltat nyugdíjasokkal. Palotában lakik a szegregátum közepén, ami körbe van pakolva páréves Audikkal.
2022. jún. 26. 05:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Öszintén? Csütörtökön vettek fel közfogiba. 66ezer lesz a fizu, de olyan helyre vettek fel, ami álmaim netovábbja. Megszakadni nem kell, az igaz, de indulásnak jó. Fejlődni ebből a kevés pénzböl is lehet, mert 4 éve mikor 25 év alattiként elküldtek (más reszortban voltam akkor), akkor 54ezer volt 1havi kereset. Tény, hogy szülökkel élek, de elosztjuk a kiadásokat, nem pedig magamra szórom az egészet. Legfeljebb bogaram kevesebbet dohányzol/drogozol/qrvázol/bulizol.
2022. jún. 26. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!