Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak engem zavar ez?!

Csak engem zavar ez?!

Figyelt kérdés

Nyugtasson meg valaki, hogy nem csak engem idegesítenek ezek a mai dolgok.

Szóval vannak ezek a mostani kis fiatal lánykák meg fiúcskák, akik úgy làtom semmit nem tettek le az asztalra, de legalábbis, ha letettek bármit az nem egy nagyon extra dolog szerintem. Inkább csak àtlagos, max egy sima, tömeg vagy épp nesze semmi diploma/szakma vagy az sem. Mégis mióta elterjedt az online világ méginkább és noname, tehetségtelen emberek is szerepeltetik magukat a hülye csatornákon és videókban meg felületeken, ha kell, ha nem azóta mintha ez egy életcél lenne a legtöbb ember számára. Mióta és miért lett pontosan ennyire nagy szám az, hogy valaki tud idióta tiktok videót felvenni magáról vagy hülyeségekről pofázni egy ezredik ugyanolyan, sablon témájú youtube csatornán? Nem azt mondom akad egy-egy értelmesebb fiatal. Belenèztem direkt a tartalmakba, hogy ne csak úgy dobálozzak. Most komolyan, erre tényleg igény meg szükség van?! Az még hagyjàn, hogy egyre több lesz ezekből a hasztalan lényekből, de némelyiket úgy felkapják, ha nem akarom làtni akkor is muszáj, mert hirtelen ő lesz az arca mindennek, ami a mindennapi életben szembejön velem. Szponzorokat meg együttműködéseket kapnak.. hihetetlen, hogy más emberek, lassan a társadalom kisebb része pedig hiába tanul, dolgozik sosem fog eljutni egy olyan anyagi szintre, mint ezek a hasztalan kis senkik ilyen fiatalon nulla erőfeszítéssel.

A tv-es “hírességekről” meg ne is beszéljünk. 8 osztállyal se, cigány suttyók a képernyőn égetik magukat, mégis a megélhetésük bebiztosítva egy életre, mert a “fizetésük” erre a semmire sokszorosan több, mint másoknak diploma, tanulás és x év gürizés utàn.

Valaki árulja már el nekem miért van ez?! Tényleg ide süllyedt a mai világ, az ország?! Ez kell?! Más országokban is ez megy?! Valahol felháborítónak érzem az egészet, amellett nevetséges is az egész. A legtöbbször úgy vagyok vele, hogy bár születtem volna egy másik korba, mert a jelenlegitől hányok.

2022. máj. 21. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nezed??
2022. máj. 21. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez kell. Hisz te is és még több millió ember nézi és követi őket.

Amúgy ha semmiségnek gondolod, akkor előtted is adott a lehetőség.

2022. máj. 21. 15:05
 3/6 anonim válasza:
83%

Engem is zavar, hogy egész életemben azt hallottam, hogy szorgalmas munkával lehet jól élni.

Ha jól tanulsz gyerekként, aztán nehéz egyetemre mész, aztán dolgozol. És azt látom, hogy ez nem mindig igaz.

Engem a youtuberek amúgy annyira nem idegesítenek, mint a fizikai munkások. Mert csak 1-1 youtuber lesz gazdag. De egy szakmunkás kb. annyit keres, mint egy informatikus és ez egy tömeges megélhetési forrás lett.

2022. máj. 21. 15:10
 4/6 anonim válasza:
100%
A te kérdésed kapcsán ugyanazt azt érzem, mint amikor a fociszurkolók százszor elmondják hogy mekkora szar a csapat és azt sem érdemlik meg hogy pályára léphessenek, de azért százegyedjére is megveszik a jegyet a meccsre.
2022. máj. 21. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén mekkora gondjaid vannak. :D :D Amúgy azokat nem értem meg akiket zavar aztán mégis lesik. :D
2022. máj. 21. 18:15
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
100%

Vihar a biliben, kérdező. Te is, én is voltunk fiatalok, és ha rajtunk múlik, semmivel se tettünk volna le többet az asztalra, és az öregjeink ugyanúgy "bezzeg a mai fiatalok"-oztak, volna, most te.

Megsúgom neked: Ez a dolgok rendje! Egy boldog életnek alapfeltétele, hogy azt csináld, amire a korod predesztinál. Gyerekként játssz, kamaszként feszegesd a határaidat, kövesd el a magad hülyeségeit, és gyűjtsd be az érte járó pofonokat. Az meg talán neked se újság, hogy minden fiatal ki akar tűnni, más akar lenni, mint a többi. És ha felkapják, hülye lenne nem élni a lehetőséggel, még ha mégoly alpári viselkedést kell is ezért produkálnia.

2022. máj. 22. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!