Lenne értelme az alábbi ötletnek?
Azon gondolkoztam, hogy lenne-e értelme egy podcast csatornát indítani, ahova a különféle témákban elmondott véleményemet tölteném fel. A csatornán egy témához illő kép lenne a háttér, az arcomat nem látnák.
Nem tartom a véleményem olyan fontosnak, hogy akárkinek is hallania kéne, de érdekesnek igen. Gyerekkorom óta érdekel a tudomány, dolgoztam kórházban és nagyon sok dolgot megéltem, és hátha valaki érdekesnek találná, netán tanulhatna valamit.
Lenne értelme egy ilyen csatornát indítani?
Rengetegen hallgatnak, akár 1-2-több órás podcasteket is. Ha van mondanivalód, csináld meg, tedd ki, mutasd meg az ismerőseidnek. Ha érdekes, akkor nézni, hallgatni fogják. Ha nem, akkor nem. Ettől még te csinálhatod, miért ne?
Nem feltétlenül kell videóban csinálni, sőt nem is biztos, hogy érdemes YouTube-ra kitenni. Podcasteket érdemes podcast felületekre kitenni, mert akik beszédet hallgatni akarnak, inkább ott keresik őket. De vannak olyanok is, akik a podcasteket is kiteszik YouTube-ra is a podcast felületek mellett, így több helyen is elérheti a közönség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!