Van itt olyan, aki szokott naplót írni? Milyen stílusban vezeted? Mennyire igényes? Milyen stílusban írsz bele? Mit írsz bele? Mi értelme van a naplóírásnak? Mi haszna? Volt már belőle előnyöd, hogy vezetsz naplót?
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 17:36
1/3 anonim válasza:
Naplót nem, mert időigényes. Viszont álomnaplót 15 éve vezetek. Ha vannak tiszta emlékeim az álomról, ébredés után azonnal leírom egy cetlire, hogy el ne felejtsem. Aztán 1-2 havonta nekiülök és ekkor már jóval igényesebben fogalmazva átírom egy füzetbe. Különösebb előnye nincs, de előfordult már, hogy álmomban megjelent egy régi osztálytársam, akiről már rég megfeledkeztem, másnap pedig rátaláltam a Facebookon. Zenét is szereztem már úgy, hogy előtte megálmodtam a dallamát.
2/3 anonim válasza:
Én 8-17 éves korom között írtam, édesanyámnak. Akkoriban én a nagyszülőknél laktam kb 400 km-re tőle. És postán küldtünk egymásnak hetenként, kéthetenként naplórészleteket, amiben leírtuk, hogy mik történtek. Egyes részeit persze "kódolva", hogy ha a szekus elolvassa, akkor ne vigyen el a fekete duba.
Álomnaplót én is írtam huszonévesen, mert érdekesnek találtam az álmaimat.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Írtam kb 8-10 éves korom között,amit aztán hirtelen felindulásból ki is dobtam.
Aztán 12 éves koromban ismét elkezdtem,nagyon szépen,összedetten. Volt,hogy (A5-ös)írtam több mint tíz oldalt.
Azóta persze az a füzet betelt,de megvan,folytattam rgy másikban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!