Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért van vegyes érzéseim...

Miért van vegyes érzéseim erről a YouTuber lányról? Szoktátok nézni?

Figyelt kérdés
[link]

2022. febr. 18. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem nezek magyar youtubereket, es a makeup community se erdekel. gondolom azert vannak vegyes erzeseid, mert nyilvanvaloan egy ertelmes lany, tud erthetoen beszelni, de a fogai megis ugy neznek ki mint egy tanulatlan, lecsuszott embernek. biztos van oka, miert ilyen, de en tuti nem mutogatnam magam igy az interneten
2022. febr. 18. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Látom, amit látok, de az agyam nem akarja felfogni. Ez...ez komoly?
2022. febr. 18. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén hogy nekem vannak kétségeim vele kapcsolatban. Egyrészt nem értem minek mondja azt hogy nem érdekli ha belekötnek a fogai miatt,amit valóban korábban kellett volna elkezdenie,hiszen Tik Tokon folyton magyarázkodik miatta. Pedig ha kívülállóként csak odatéved a csatornájára nem épp az jön le neki hogy rója a köröket a dokihoz. Nekem too much,nem mondom,hogy rossz ember mert nem az,csak túl érzékeny aki erősnek akarja láttatni magát,és folyton bizonyítani akar másoknak.
2022. febr. 18. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Így első ránézésre nincs bajom vele, de azok a fogak, jesszus. :D
2022. febr. 19. 06:56
 5/5 anonim válasza:
Csak épp bele pillantottam a videóba,nem érdekel ez a téma annyira. A fogakra gondolsz? Lehet amiatt vannak vegyes érzéseid. Meg értem. Lehet nem tudja megengedni,hogy rendbe tegyék neki, mert valljuk be, elég drága a fogászat. És neki nem csak 1 tömés kell.
2022. febr. 20. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!