Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak szerintem változott meg...

Csak szerintem változott meg Már megint Kitty nagyon?

Figyelt kérdés
Amióta elkezdett egy hosszú szünet után videózni, azóta sokkal komolyabb és unalmasabb videókat gyárt. Az egyetlen videó, ami jó lett tőle, az az Instagrammos idézetek reagálása volt. Nagyon megváltozott Kitty. Még 2020-ban olyan jó volt, de manapság ilyen fáradt humorai vannak, amiket nagyon erőltet, és nem is viccesek. Mondta, hogy régen erőltette a humorait, és a reagálós videóit, mert nekünk akart megfelelni, és nem saját magának, és ezentúl az igazi énjét fogja mutatni. De szerintem most erőlteti nagyon ezt a videózást. Én 2019 óta ismerem Kittyt, az egyik Musicallys videó által ismertem meg. És nem láttam benne azt, hogy ezt annyira erőltetné, mint ahogy ő azt mondta. Mostanában azt látom Kitty videóiban, hogy nagyon erőltetettek a videói, erőltetett, fáradt humorral, és erőltetett tartalmakkal. Szerintem ebből a videózásból vagy kinőtt, vagy már nem akarja csinálni, így nem maga miatt, hanem a rajongói miatt csinálja ezt. Régebben nem láttam azt Kittyn, hogy a rajongói miatt csinálná. Régen beletette szívét-lelkét a videóiba. De manapság azt látom rajta, hogy ezt ő unja már. De akkor miért nem hagyja abba a videózást?

2022. jan. 1. 14:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is ezt látom rajta. Most kijött egy leveses videója és igazából teljesen semmitmondó lett. A vicces idézetes videója sem volt túl érdekes, pedig amúgy felhoz nem egy olyan témát, ami jó is lehetne, meg érdemes vele foglalkozni.A színészi képességei is jók, Pollával készült videóiban hatalmasat alkottak együtt. Egyebként tapasztalatból mondom az egyetem sokat kivesz az emberből. Meg a művészeti vonalaval kicsit eltávolodott a magamutogatástól és szerintem inkább befelé fordul mostanság, csak ezt kifelé nem nagyon lehet közvetíteni. Tudom milyen ez, én pl: rajzolok
2022. febr. 2. 19:37
 2/2 hotapplepie7 válasza:
51%
Sziasztok! Én ismerem Kittit, onnan hogy édesapám tanította őt rajzból, amikor még az Újtelepibe járt Hevesen. Régen sokkal cukibb lány volt, igaz hogy mások mondták rá, hogy kövér és nincsen szemöldöke, de én azt gondolom senki se lehet tökéletes. Igen régebben sokkal viceseb videókat csinált, én 2017 ben kezdtem el nézni őt és tökre jók voltak, nem úgy, mint most. Most már nagyon szürkék és nem is viccesek a videói, nem tudott kitörni abból amiből szeretett volna, vagyis a szorongásaiból. Hiába mondja azt, hogy ő megváltozott, meg hogy általánosba így meg úgy csesztették, én azt láttam rajta amikor még én is abba az általános suliba jártam, hogy ez egyáltalán nem volt így.
2023. márc. 29. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!