Már megint hüvelygomba? Semmit nem változtattam az életmódomban, a fehérneműket, törülközőket.90 fokon mossa a gép, egyedül az változott, hogy két hónapja mással védekezünk- lehet ez a probléma?
Második hónapja kondommal védekezünk és már 3. alkalommal kezdődik a gomba. Lehetséges hogy ez vált ki ilyen hatást? Tudom hogy sok köze elméletben nincs hozzá,hiszen a gomba egy fertőzés... de minden mást kizártam: csak saját wc-t használtam az elmúlt időszakban (is), amit természetesen tisztán tartok!, az étkezésemen sem változtattam (a múlt héten ittam csak többször kólát,amit egyébként nem szoktam csak pár havonta 1 üveggel,viszont a főzött kávét "letettem", helyette ezt a 3:1 iszom.) ...
Bocsánat ha rossz helyre írtam!
Probalj meg egy protexin hüvelykúp kúrát.
Szerintem valami egyensúly probléma miatt gombásodsz be te is, ezt okozhatja tipikusan korábbi antibiotikum kezelés, de az óvszer is.
Nem volt antibiotikumos kezelésem (és más sem,a gombás fertőzést kivéve)
Köszönöm a gyors választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!