Valaki jó Youtubereket tudna ajánlani?
Mostanában észrevettem, hogy senki nincs akit úgy követnék, szerintem nagyon jó videósaink vannak akik rejtélyekről, bünügyekről készítenek videókat, de amikor egyedül vagyok, akkor nem mindig szeretek ilyeneket hallgatni :D Társadalom, politika, rant videók, ezeket a témákat is követem valamennyire, de már elegem van egy kicsit.
Bármilyen témájú csatorna lehet, lehet kicsit könnyedebb hangvétele, csak ne full trash legyen.
A mainstream videósokat nagyjából ismerem, ezért ilyen theVR, Radics Petit ne irjatok, meg olyat se, aki benne szokott lenni rendszeresen a felkapottakba, pl. RBence, Alex Csigér, mert hát na xd Azért elvárás még, hogy a videós tudjon beszélni, legyen valamennyire értelmes, ne ilyen Zsebibaba szint. Ha kicsit "lányosabb" csatornákat előnyben részesítenék, de még néha Stlacikát is szoktam nézni, úgyhogy tényleg bármilyen téma.
19/L
Én állítások szerint
Igaz kezdő vagyok De Profi PIXEL CSATORNA néven vagyok Fent IRATKOZZATOK FÖL Please
Nem kifejezetten lányos, minden korosztály, és minden fajta ember megtalálja a neki tetsző ismeretterjesztő tartalmakat szerintem a Vicc Elek csatornán, és a PamKutya csatornán, ezeket nézd meg szerintem :)
19/L
Magyarósi Csaba
Tanulom magam
Unlimited
Pottyondi Edina
WMN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!