Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti, hogy vonzatok be a csajoka...

Ti, hogy vonzatok be a csajokat bulikon?

Figyelt kérdés
Szoktam jarni bulizni es altalaban mindig a kozeppontba bagyok, mert nagyon sokan ismernek es en is nagyon sok dj-el haver vagyok, mert es is foglalkoztam vele nyaron. Buliba altalaban a kozeppontba vagyok es klubba a pult mellet baratokkal. Sokszor van az, hogy bevonzom a csajokat most hetvegen is egy adott pillanatba haverom mondta, hogy 5-en korenk gyultek. De ilyenkor nem tudom mit kene csinaljak es tancolok tovabb egyedul. Felek megfogni egy idegen csajt, hogy tancoljon velem es nem is tudom, hogy hogyan kene, hogy ne erezze kellemetlenul magat. Ti ezt hogyan szoktatok? 19f

2022. febr. 14. 14:29
 1/2 anonim válasza:

Tudod, nem a buliban kezdeném a leckét!!!

Tessék minden egyes "nőneművel" beszélgetni aki csak köréd-mellé kerül! Legyen az fiatal vagy idősebb!

Ezek a beszélgetések nem jelentenek feltétlen ismerkedést, még azt sem, hogy tetszik neked a hölgy! Ezért nem kell izgulnod, nem fogsz stresszelni és lassan megszokod a lányokkal való társalgás módját!

De javaslom, hogy ne próbálj lenni a "laza srác", hanem udvarias, kedves és ha valami tetszik neked, azt mond is meg nekik! Had örüljenek!

Tudatosan edzed magad a lányokkal történő kommunikációhoz, és néhány hét vagy hónap múlva magad is csodálkozni fogsz, hogy milyen könnyen megy majd!

2022. febr. 19. 21:16
 2/2 A kérdező kommentje:
De nalam pont ez a gond. A legjobb baratom lany es mar 10 eve igy van. Rengeteg lany baratom van de ha valaki tetszik es foleg ha nem ismerem nem tudom, hogy menjek oda:(
2022. febr. 20. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!