Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » C1-re minden vonzatot tudni...

C1-re minden vonzatot tudni kell, vagy mennyit?

Figyelt kérdés

Pl itt ezek közül, ti milyen szintet es mennyit tudtok, ezeket nost tanuljam meg mindet szerintetek?

[link]

De pl. A fail-nél fail at röl nem ír, pedig mar hallottam olyanról is, ajkor most mi van azzal?

2019. okt. 16. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs konkrét szám hogy mennyit kell tudni. Minél többet annál jobb. Én 2 éve írtam C1et 15 évesen (81%), szerintem úgy a 2/3 ádát vagy kicsit többet tudom
2019. okt. 16. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem láttam még ilyen táblázatból tanulni senkit. Azt ajánlom tölts le/vegyél pár nyelvkönyvet,ott a munkafüzetekben rendszeresen vannak szószedetek, szövegekbe illő kifejezésekkel, amiket ezerszer könnyebb és izgalmasabb megtanulni.
2019. okt. 18. 10:54
 3/12 anonim ***** válasza:

C2-es nyelvvizsgám van, soha nem tanultam vonzatokat úgy, hogy leültem egy listával vonzatokat tanulni.

Ezen a szinten olvasni, írni, beszélni kell, és meg fog ragadni.

2019. okt. 19. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:

"De pl. A fail-nél fail at röl nem ír, pedig mar hallottam olyanról is, ajkor most mi van azzal?"

Az semmi, a substitue sincs benne. :)

2019. okt. 19. 17:27
 5/12 A kérdező kommentje:
Es ti ezekbol mennyit tudtok, milyen szinten vagytok?
2019. okt. 19. 18:06
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Felsőfokú vizsgához illene tudni legalább 3000 idiómát és 4000 phrasal verb-et.

A szókincs az ugye alap, 10 ezer szó a minimális.

Mindezek alatt lesülne a bőr a képemről elmenni nyelvvizsgázni.

2019. okt. 20. 13:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Koszi :) van olyab szoszedet,, ami a phrasal verb-oket osszesiti?
2019. okt. 20. 14:29
 8/12 A kérdező kommentje:
De azt honnan tudhatom meg, hogy mennyit tudok? Te honnan tudod, hogy mennyit tudsz?
2019. okt. 20. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:

Onnan, hogy felsőfokú nyelvtudásom ellenére is tanulok napi rendszerességgel. Minden egyes nap tanulom a szavakat, a phrasal verbeket és az idiómákat.

Évek óta legalább 30-at megtanulok naponta. Így biztosan tudok több ezret.

2019. okt. 20. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Valld be, teneked fogalmad sincs, mik azok a phrasal verbek!

Hogy vagy képes így nyelvvizsgázni menni, hogy egy ilyen alap dologgal sem vagy tisztában?! Hihetetlen.

2019. okt. 20. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!