Mennyire gáz ha egy tini, nem iszik, nem cigizik?
Ez én tini lányom se nem iszik se nem cigizik.Sőt a nagyabbik is egyetem alatt ivott alkoholt először.Pedig soha nem tiltottam őket.
Miért baj ez?
A dohányzás nem mondom, hogy nem gyakori, de azért bőven a dohányzók vannak kisebbségben a tinik körében is. Bár nyilván nagy különbség van egy szakmunkásképző és egy elit gimi tanulói közt.
Ami az alkoholt illeti, itt azért számít a kora is, és hogy mit jelent az, hogy nem iszik. 14 évesen még soha nem ivott alkoholos italt? Oké. 17 évesen sem? Már azért fura. Nem, nem berúgásról beszélek, hanem arról, ha meg sem kóstolta.
Semennyire sem gáz. Inkább szánalmasak a cigizők, meg az ész nélkül vedelők. Ne csatlakozz hozzájuk csak azért, hogy olyan legyél, mint ők.
Persze nem mondom, hogy legyél absztinens. Ne legyél, ha nem akarsz. De ha az leszel, később hálás leszel a mostani önmagadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!