Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyire gáz ha egy tini, nem...

Mennyire gáz ha egy tini, nem iszik, nem cigizik?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy az összes tini ezt csinálja. Mennyire nézik le azokat akik nem csinálják?

2022. febr. 5. 12:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez én tini lányom se nem iszik se nem cigizik.Sőt a nagyabbik is egyetem alatt ivott alkoholt először.Pedig soha nem tiltottam őket.

Miért baj ez?

2022. febr. 5. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a gáz, hogy ezt csinálják és ettől érzik magukat menőnek. Én sose cigiztem és amióta komolyabban edzem nem is iszom, bár addig is csak alkalmanként haverokkal, családdal ha úgy volt.
2022. febr. 5. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

A dohányzás nem mondom, hogy nem gyakori, de azért bőven a dohányzók vannak kisebbségben a tinik körében is. Bár nyilván nagy különbség van egy szakmunkásképző és egy elit gimi tanulói közt.

Ami az alkoholt illeti, itt azért számít a kora is, és hogy mit jelent az, hogy nem iszik. 14 évesen még soha nem ivott alkoholos italt? Oké. 17 évesen sem? Már azért fura. Nem, nem berúgásról beszélek, hanem arról, ha meg sem kóstolta.

2022. febr. 5. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Az hogy nem cigizel még oké, de hogy nem iszol??? Hogy nem halsz szomjan?
2022. febr. 5. 14:14
 5/6 descent válasza:

Semennyire sem gáz. Inkább szánalmasak a cigizők, meg az ész nélkül vedelők. Ne csatlakozz hozzájuk csak azért, hogy olyan legyél, mint ők.

Persze nem mondom, hogy legyél absztinens. Ne legyél, ha nem akarsz. De ha az leszel, később hálás leszel a mostani önmagadnak.

2022. márc. 1. 09:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz
2022. ápr. 15. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!