Az ilyen snapchatekre hogyan szokás válszolni?
Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem le az alkalmazást, úgyhogy előre is elnézést, ha buta kérdéseket teszek fel.
Szóval van valaki, akivel élőben még nem találkoztunk, viszont azt elmúlt egy-két napban többször is beszélgettünk. Ma már a második snap-et küldi nekem, az első egyértelműen ilyen körüzenet féleség volt, de a másodiknál nem tudom eldönteni, hogy személyre szóló-e, vagy sem, ráadásul az arca is látszik rajta. Ilyenkor illik valamit visszaküldeni, vagy nem számít bunkóságnak, ha nem reagálok rá semmit?
Köszi a válaszokat!
2022. jan. 29. 17:00
1/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit írt benne. Így elég nehéz választ adni
2/3 A kérdező kommentje:
Azóta többet is küldött,leginkább magát a snapet kommentálta, nem ilyen személyes dolgokat írt. Csak azt nem tudom, hogy oké-e, ha ezekre nem reagálok.
2022. jan. 30. 11:07
3/3 anonim válasza:
Ha szeretnél és van valami jó kis frappáns ötleted akkor reagálhatsz rá. Nem hiszem, hogy akkor ezek neked szólnának kimondottan. Sokszor én is írok az ilyen snapekre és tök jót beszélgetek az illetővel utána. (1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!