Gimis bálok?

Figyelt kérdés
Gimnáziumban milyen bál/bálok szoktak lenni? És mennyi, összesen?

2021. szept. 17. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk szokott lenni gólyabál. Mondjuk,nem tudom, hogy a korona miatt megtartják e
2021. szept. 19. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
És az miből áll? Korieográfia, vagy a szokásos filmes párválsztós cucc?
2021. szept. 19. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyik sem :D

Persze, van egy tánca a giminek, azt van, hogy bekapcsolják, és aki akarja, az eltáncolja (főleg a DÖK-ösök)

De az egész egy szabad program. Nincs megszabva milyen ruhában legyél, nem kell ide egy rendes báli ruha, az jön, aki akar, és párt sem kell választanod, ha nem akarsz, de persze szoktak így is jönni.

Egész végig nyomatják a zenét, tök jó a hangulat, aki pedig nem nagyon akar táncolni, az csak nézi fentről a többieket, vagy leülnek az aulába beszélgetni.

Nálunk ez volt, mikor ott voltam, de még csak egyszer voltam, szóval lehet változó

2021. szept. 20. 11:50
 4/5 A kérdező kommentje:
És a szalagavató? Vagy az nem gimnáziumban van?
2021. szept. 20. 16:31
 5/5 anonim ***** válasza:

De, de azon még nem voltam, szóval arról nem tudok mit mondani.

De biztos van fent itt pár kérdés gyakorin

2021. szept. 20. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!