Segitetek! Ti mit tennetek a helyemben? Ti hogyan unnepeltetek/unnepelnetek meg a 25-10 (szamold ki kerlek hogy hany eves leszek, leirni nemtudom, torolnenek) szuletesnapot, ha a GOLYATABORRA esik?
A gólyatábor nem arról szól, hogy körbe üljünk egy embert sokan, hanem arról, hogy a sok különálló személyből egy csapatot kovácsoljunk.
Szülinapod életed végéig, minden egyes évben megünnepelheted. Gólyatáborozni most tudsz, illetve a gimi után is lesz rá egy lehetőséged.
Én amondó vagyok, hogy menj el a gólyatáborba egyet szórakozni, legyél a közösség tagja, de ne hívd fel magadra a figyelmedet.
A születésnapodat meg megünnepelheted utána vagy előtte 1 héttel, vagy néhány nappal. Én lehet aug. 30-31-én ünnepelném a születésnapomat, amolyan kis "nyár búcsúztatóval" együtt. Szűk baráti körrel összeülnék egy kis sütögetésre a kertben vagy még strandolnánk egy utolsót vagy bármi, amit lehet nyári programnak nevezni és télen/esős napokon nem a legideálisabb csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!