Mi a véleményed erről az idézetről?
Figyelt kérdés
"Megértettem, hogy mik azok a dolgok, amiket eddig reméltem az életemben, mind azok a dolgok, amiket remélni sem mersz igazán arra az esetre ha mégsem kereszteznék az utadat, most egy pillanat műveként ott álltak előttem, lehetségessé váltak"
(Jennifer Morrison)
(:
2010. szept. 7. 21:59
1/2 anonim válasza:
A kedvencem: "Az idézetek azoknak az embereknek való akik az élet törvényeit nem tudják magukban megfogalmazni, mások szerint próbálnak élni, úgy hogy közben sajátjuknak tekintik azt, amit csinálnak, és ahogy"
2/2 anonim válasza:
Fura ez az egy mondat így kiemelve, nekem valahogy lóg a levegőben, nem teljes. Nyilván arról van szó, hogy egy titokban várt lehetőség amire nem is mertél gondolni, az mégis eljött. De ezt csak simán prózain megfogalmazta, semmi elgondolkodtató nincs benne. Nem találom különösebben szépnek egyébként. Ennél ezerszer szebb idézet létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!