Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az idézetről?

Figyelt kérdés
Mondhat bárki bármit, szerintem akkor is létezik fiú-lány barátság. Nem kell feltétlen többet érezniük egymás iránt... Elszomorít hogy ha ma már kimegyek ketteseben egy fiúval, másnapra mindenki szerelmespárnak néz minket. Egyszerűen csak jó vele beszélgetni. Fiú szeme van, másképpen látja a dolgokat mint a lány barátnők. Ennyire nehéz megérteni hogy igenis nagyon jó barátom?! Talán egyszer majd megértitek miről beszélek.... addigis én és a srác jót röhögünk a dolgon és élvezzük azt hogy igenis jó barátok vagyunk. A legjobbak! :)
2011. okt. 20. 19:46
 1/1 anonim ***** válasza:

van két barátom akik más-más neműek és tényleg nagyon jó bartáok, mi szekáljuk őket, de csak poénból.. :)

szerintem örülj h van barátod és kölcsönösek az érzések :)

2011. okt. 20. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!