Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni ebben az...

Mit tudnék tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Szóval egy 21éves srác vagyok, szeretnék eljárni szórakozni , de nincsenek barátaim akikkel el tudnák menni, vagy bármi hasonló.

Ti mit tennétek a helyembe? Csak fogjam magam és menyek el egyedül valahova?

2021. dec. 29. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Miert nincsenek barátaid?
2022. jan. 3. 04:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha tudnám erre a választ, akkor nem itt tennèk fel egy ilyen kèrdèst.

De irok egy kicsit a magánèletemről, hátha segit.

Vagyonőrkènt dolgozom 24/48 beosztásban 1.5ève . Ez azt jelenti kelek reggel 5órakor. Hazaèrek másnak reggel 7-8környèkèn. Álltalában 12-14óráig alszom.

Felkelek. Kitakaritok, elmegyek vásárolni, fözök , mosok.

Szoktam èdesanyámhoz ès nővèreimhez átt ugrani beszèlgetni stb.

Gamer vagyok ami azt jelenti sokkat játszok, probáltam itt is barátokat szerezni. De olyan szinten toxic az utobi idöben a gamer community hogy lehetetlen.

Amikor lett volna rá lehetősèg akkor a másik fèl nem volt nyitot erre.

Emelett probálkozom tanulni gitáron játszani, a metál ès a rock az èletem nagyon fontos rèsze.Ha esetleg bármi kèrdèsed lenne ezzel kapcsolatban, nyugodtan ird le!😊

2022. jan. 3. 04:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de értelmes, összeszedett, barátságos embernek tűnsz, ráadásul nagyon fiatal is vagy, szóval sok minden adott, hogy legyenek barátaid. Majd kialalkul.
2022. jan. 3. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!