Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbija lehetne egy...

Milyen hobbija lehetne egy 8-12 éves lánynak, hogy ne a telefont nyomkodja állandóan?

Figyelt kérdés
Városi, panelban lakik. Nem árt ha hasznos, esetleg elindítja az életben valamilyen irányba.

2021. nov. 15. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Olvasni kell! Sokat! Igazi barátokat találni!Festés, rajzolás...zenehallgatás (Komolyzene--Először olvasd el a történetet, utána pedig hallgasd meg! Legyen a Pillangókisasszony az első!)Szervezd meg a délutánodat! 30 percekre oszd fel...ettől eddig ezt tanulom, utána rajzolsz, tanulsz, zenét hallgatsz....de lemehetsz a játszótérre is...tanulj meg görkorizni, ugrálókötelezni, ugrótáblázni...
2021. nov. 16. 00:23
 2/8 Noren1989 ***** válasza:
69%
1. kérdés: mi érdekli?
2021. nov. 16. 05:44
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

8-12 év eléggé tág. Pl. 8 évesen Barbie-zás, 12 évesen inkább olvasás, sport.

Mind a kettőnél társasozás, kézműveskedés.

2021. nov. 16. 05:59
 4/8 anonim ***** válasza:
44%

Sport, például valamilyen csapatsport, esetleg gimnasztika (bár azt korábban kellett volna kezdeni), harcművészet...

Zene, tanuljon meg egy hangszeren játszani (zongora, gitár, ami érdekli), vagy ének tanulás tanárral.

Nyelvtanulás.

2021. nov. 16. 07:11
 5/8 anonim ***** válasza:
10%

Amiket irt az egyes kb egy 6-7 eves gyereknek is unalmas mar. Tudod milyenek a 12 eves lanyok? Pasik, youtuberek, ruhak divat smink erdeklik. Ha normalisabb akkor esetleg sport. De az ennyi idosen mar keso elkezdeni. Olvasas talan jo lehet.

12 eves lanyom van, jol tanul, szeret olvasni es ennyi. Nem erdeklik a sportok, a muveszet de az insta es tiktok igen

2021. nov. 16. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Vicces, hogy aki azt ajánlja, hogy egy gyerek sportoljon, zongorázzon, az le van pontozva 0-ra; "azért gyerek hogy tiktokozzon, mitakarsz, jóvanazúgy". Bele se akarok gondolni, milyenek lesznek a következő generációk. :D

Kérdező, ha a Te lányodról van szó, próbáld meg megbeszélni vele, hogy ő mit szeretne. Biztos találtok valami kompromisszumot. Sportot soha nem késő elkezdeni, lehet hogy olimpiai bajnok már nem lesz, de az a fő, hogy élvezze, jól érezze magát. Én ennyi idősen lovagolni akartam, szüleim nem egyeztek bele, ők azt akarták hogy teniszezzek meg ússzak, azokat én nem szerettem, végül vívni jártam meg később kézilabdázni is. A nyelvtanulás is jó ötlet, én 6 évesen kezdtem az angolt magántanárral (szüleim mind a német felé akartak terelni de aztán kiharcoltam az angolt), soha nem bántam meg.

2021. nov. 16. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Sportot nem késő elkezdeni. Vannak korosztályokra is lebontva sportok.

Ti, mint szülők szeretitek a sportot, művészetet?

2021. nov. 16. 11:46
 8/8 A kérdező kommentje:
A barátnőm lányai. 8, 10 és 12 évesek. A lovak érdeklik őket, de az nagyon drága. Az anya sokat foglalkozik velük, de a kütyük nagyon elterelik a figyelmüket. Ha el van véve tőlük a telefon, valamivel le kell kötni magukat.
2021. nov. 16. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!