Elegem van, hogy nem tudok diszkóba menni az oltás nélkül. Mit tegyek??
Már lassan 2 éve nem voltam bulizni. Mert nincs védettségi kártyám. És nem fogok SOHA oltást kérni. Mi lenne a megoldás?
Hány évig kell ettől szenvedni???
"Hány évig kell ettől szenvedni???"
Mivel nem te vagy az egyetlen ilyen korlátolt gondolkodású, sajnos, még több évig.
Vigasztaljon, hogy addigra talán kinövöd az állandó bulizhatnékodat.
"Mivel nem te vagy az egyetlen ilyen korlátolt gondolkodású, sajnos, még több évig."
Szerintem te vagy a korlátolt gondolkodású meg az a sok ember aki engedett a nyomásnak és beoltatta magát. Mert a kormány ezt súlykolta bele az emberekbe.
"Vannak olyan bulihelyek, amik nyílt terűek(Tudtommal ezek csak nyáron vannak nyitva), ott nem mindig szoktak kérni védettségi igazolványt"
Így van, volt is egy bulihely nyáron ahol nem kérték, de oda nem mentem mert nem igazán tetszik. Talán majd jövőre.
Kérdező, nem tudom mennyire felel meg, de a legutóbbi ilyen amiről hallottam: Bp-n a stifler ház; viszont vannak ezen kívül is különféle helyek, csak nyilván van ami kissé rejtettebb, mert nem éppen a legismertebbek közé tartozik. Sajnálom, ezzel amúgy eddig nem sokra mehettél, de érdemes fb csoportokat keresni ebbe a bulis témába, hátha rálelsz néhány helyre és részletesebb, segítő tanácsra + események között is találhatsz valamit. Múltkor még volt egy-egy hely amiről olvastam, azonban nem rémlik a nevük. De ha megtalálom őket és kellene, leírom.
Tudom körülményes sajna, de sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!