Elegem van, hogy nem tudok diszkóba menni az oltás nélkül. Mit tegyek??
Már lassan 2 éve nem voltam bulizni. Mert nincs védettségi kártyám. És nem fogok SOHA oltást kérni. Mi lenne a megoldás?
Hány évig kell ettől szenvedni???
Hamarabb kinövöd a bulikázási vágyat. A "soha" elég merész kijelentés, hiszen ha direktben nem is köteleznek az oltásra, el fogják érni mindenféle tiltással, hogy előbb dolgozni, majd iskolába se mehess oltás nélkül.
Oltás amúgy csak fél éve van, vírus pedig másfél, úgyhogy nem kell az egész világra kenni, hogy te 2 éve miért nem mentél bulizni.
Én vállalkozásban dolgozok. Ha egyszer mégis alkalmazottként dolgozok remélem nem fognak kötelezni az oltásra. Én 1 éve átestem a víruson miközben betegnek sem éreztem magamat. Tehát nem félek a vírustól, nincs szökségem oltásra. Több embert ismerek akik az oltás után haltak meg a kórházban.
2 oltás után a 3-ikat erőltetik. NEM NEVETSÉGES EZ? Aki ezek után nem látja mifolyik a világban az egy fogyatékos. Egy hatalmas üzlet ez a háttér hatalomnak. De én kimaradok belőle !!
Ez még 2025-ig is el fog tartani lesz még 30 féle mutáció is. És a háttérhatalom erőlteti a sokadik oltást. Pénz haszon szerzés miatt találták fel laborban a vírust.
Egyáltalán nem olyan veszélyes ez a vírus, mint amennyire felfújják, ugyanennyien halnak meg az influenzában évek óta. Egy kísérleti fázisban levő oltást nem kérek, amivel az embereken kísérleteznek.
Mindenki eldöntheti, beolttatja-e magát vagy sem. Te eldöntötted, nem fogod megtenni. Nincs ezzel gond, mindenkinek a saját élete. De akkor viselned kell a következményét. Szükséges rossz, amit a döntésed hozott. Xar, nem xar, ez van. Neked mázlid volt, átestél rajta anélkül, hogy meghaltál vagy majdnem meghaltál, sokan mások nem mondhatják ezt el magukról, gyászolnak utánuk.
Lehet a dologból eleged, de akkor is csak annyi lehetőséged van, hogy beoltatod magad és mehetsz diszkóba, vagy nem oltatod be magad és nem mész.
Többen vannak akik 2 oltás után is kórházban vannak és lélegeztető gépre kerültek. Mert az oltásnak nem tudni mekkora a hatékonysága.ű
"átestél rajta anélkül, hogy meghaltál vagy majdnem meghaltál, sokan mások nem mondhatják ezt el magukról" ---- Ezt csak a hiszékeny emberekkel hitetik el, hogy milyen halálos vírus.
ÉBRESZTő !
Megsúgom, hogy a szórakozóhelyek is haszonszerzés céljából működnek. Szóval ezen felesleges hőbörögnöd. Meg feltételezem a saját vállalkozásodat is haszonszerzés céljából hoztad létre.
Amúgy az van, hogy beoltatod magad vagy gubbasztasz otthon.
"Megsúgom, hogy a szórakozóhelyek is haszonszerzés céljából működnek."
Ez rossz hasonlat. Mert a szórakozóhelyek azt teszik amit a kormány mond nekik. Nem haszonszerzés céljából kérik a védettségi kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!