Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Elegem van, hogy nem tudok...

Elegem van, hogy nem tudok diszkóba menni az oltás nélkül. Mit tegyek??

Figyelt kérdés

Már lassan 2 éve nem voltam bulizni. Mert nincs védettségi kártyám. És nem fogok SOHA oltást kérni. Mi lenne a megoldás?

Hány évig kell ettől szenvedni???

2021. nov. 2. 19:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, ennyi ésszel hogy lehetsz te vállalkozó? Egyetlen szóval sem említettem, hogy a szórakozóhelyek a védettségi kártyát kérnék haszonszerzés céljából. De szàmolj már utána, hogy a szórakozóhelyen kimért ital árából mennyi piát vehetnél a Metroban. Mit gondolsz, az árrések nem haszonszerzés céljából vannak? Azon hőbörögsz, hogy a háttérhatalom hasznot akar húzni az oltásokból. Miközben az éjszakában boldogan szórod a pénzedet. Ugye nem gondolod, hogy az éjszakai szórakozóhelyeket csupaszívjóságból üzemeltetik?
2021. nov. 2. 21:35
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
En csak azt nem ertem, megis mit akar a Kerdezo olvasni, ha csak annyi lehetosege van, ha diszkoba akar menni, hogy beoltatja magat...
2021. nov. 2. 21:43
 13/28 anonim ***** válasza:
61%
Tuti kamu kérdés hogy idegesítse az embereket.
2021. nov. 2. 23:13
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem szerveztek házibulit a haverjaiddal? Bulizni csak diszkóban lehet?
2021. nov. 3. 00:36
 15/28 A kérdező kommentje:

Mert nincs helyünk, ahol házibulit tudnánk szervezni. Meg azért mégis sokkal jobb egy szórakozóhely ahol sokkal többen vannak.

És nem kamu kérdés. Az antitest vizsgálat lenne még megoldás, viszont ha nincs elég antitestem, akkor kidobtam 15 ezer ft-ot.

2021. nov. 3. 13:04
 16/28 anonim ***** válasza:
25%
na látod, az oltás ingyenes 😀
2021. nov. 3. 14:12
 17/28 anonim ***** válasza:
59%

hazibuli?

vagy kerd kolcson valakitol a vedettsegiet plusz szemelyit :D

ha eddig nem oltakoztal ne is tedd, nagy a nyomás de muszaj kitartani

2021. nov. 5. 11:06
 18/28 anonim ***** válasza:
51%
inkabb dobj ki 15t mint hogy beledfecskendezenek egy olyan dolgot amit senki számára nem ismert
2021. nov. 5. 11:07
 19/28 anonim válasza:
59%
Én sem voltam már 2 éve. Katasztrófa ami itt folyik,de kitartok a végsőkig,nem kell az oltás. Sajnos,még 2 év után is annyi vak ember van,aki nem lát a dolgok mögé…nemtudom,mi lesz ennek a vége,de nem jó,nagyon nem jó! Félek a jövőtől…
2021. nov. 5. 23:49
 20/28 anonim válasza:

Vannak olyan bulihelyek, amik nyílt terűek(Tudtommal ezek csak nyáron vannak nyitva), ott nem mindig szoktak kérni védettségi igazolványt, fellépőtől függ.

Vagy megpróbálsz kártya nélkül bemenni egy buliba hátha beengednek, mert gyakori, hogy pár embert beengednek anélkül. Gondolom fő a bevétel.

2021. nov. 6. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!