Reggel miért mindenhol az öncélú röhögés és végnélküli pofázás megy a rádiókban, miért nem zene?
Én azt nem értem, hogy miért hallgatnak az emberek rádiót? Fel sem tudom fogni. Amikor én tini voltam, muszáj volt, mert a kazetták nagyon drágák voltak, és ha valami jó zenét akartunk felvenni, akkor a rádió volt a lehetőség, az ujjam mindig a record gombon volt készenlétben.
De ma??? Annyi zenét töltesz le ingyen, amennyit akarsz, azt halgatsz, amit akarsz. Miért hallgat még bárki rádiót? Érthetetlen.
A zenéhez rádió kell neked a 21-ik században?
Nem rosszak a hírmegbeszélős vagy a bulvár híreket tolós rádió műsorok. Így nem kell újságot venned és időt szakítanod a hírekre és szórakoztató magazinokra. Munkába menet megkapod kiválogatva.
De ha nem érdekel (valamiért) akkor összeállítasz a telefonodon egy listát a kedvenc zenéidből és amíg kocsiban ülsz akár 24/7 hallgathatod, ismétlés nélkül.
Mert erre van igény. Én azt utálom, hogy 5 perc pofázás, abból 2 perc amíg elmondják hogy a zene elött mit beszéltek. Majd semmi érdemi beszélgetés és újabb reklám és zene. Ráadásul ugyanaz a zenék óránként.
A rádió egyetlen funkciója, hogy a dolgozók ne vesszenek össze azon hogy milyen zene megy, ezért találtak egy köztes megoldást, amit mindenki utál. :)
ne is mondd.
kénytelen vagyok a Bochkort hallgatni irodában, pedig mérnökök között dolgozom, és mégis bejön nekik Bochkor. Mondjuk mielőtt visszatért a Retroban, Balázsékat hallgatuk, az még rosszabb. Ha már rádió, akkor Sláger FM-et hallgatnám.
Sajnos tényleg erre van igény. A bochkor című műsor sztem katasztrófa, Bochkor egy nagy pofájú, de elég korlátolt, tájékozatlan ember.
A műsor témái rohadt unalmasak, de ők vígan elröhögcsélnek a nagy semmin. aztán benyomnak egyet kb. 30 számból álló zenei repertoárjukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!