Itt vagyok az Miamiban pálmák alatt a nigóimmal, szeretnék nekik magyar káromkodásokat mondani de úgy hogy szó szerinti lefordításban angolra, hagy röhöghessenek. Tudtok jó cifra dolgokat, akár eleve le is fordítva?
Figyelt kérdés
#Amerika #magyar #Amerikai Egyesült Államok #angol #vicc #nevetés #puszi #Miami #káromkodás #röhögés
2015. aug. 12. 13:46
1/9 anonim válasza:
Hat a nigoid gonna piss on ya. Mi van, se angolul se magyarul nem megy? Akkor mutogass, de vigyazz, niga put up with no shit.
3/9 A kérdező kommentje:
1.Irigykedsz? Nem probléma, élvezkedj. :)
2. Kérdésre kérdést? Miért kérdezel vissza?
2015. aug. 12. 21:38
4/9 anonim válasza:
Miert irigykednek? En is palmafak alatt tengerparton vagyok, de nem ket hetre hanem orokre. A vilag masik aljan. Miami nem egy big deal a nigoiddal. Sokkal jobb, tisztabb, kulturaltabb helyen elek.
5/9 anonim válasza:
Azt gondolná az ember, ha már tanítok, akkor jó dologra, nem hülyeségre.
6/9 anonim válasza:
A hülyeség poénosabb és könnyebb megjegyezni is. :D
7/9 anonim válasza:
Manapság mindenki celeb, meg jófej akar lenni.
8/9 anonim válasza:
Karlowy, milyen igaz.
Sajnos a jo fejusegbol p@csfej lesznek
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy szétbombázzátok a kérdésemet...
"
Manapság mindenki celeb, meg jófej akar lenni."
- Ezt ide szántad? Nem igazán értem az összefüggést, miért akarnék én celeb lenni? Tudod egyáltalán mit jelent a celeb szó?
Miért probléma az ha a barátaimnak a kérdésben leírt dolgokat szerettem volna mutatni?
Nem tudom miért kell mindig mindenbe belekötni.
2015. aug. 14. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!