Max 250 karakter. Ülsz a " gép előtt", kritizálsz, gúnyolódsz, axiómákat böfögsz, ítélkezel. Pedig valaki csak tanácsra vágyott. Empátiára. Amit kap: röhögés, elítélés, pálcatörés, gúnyolás. "Konkrét kérdésem":"szórakoztatni magatokat jártok ide? "
nem, de némely kérdés értelmi színvonala a béka s.-.egge alatt van...és sajna a kérdező is tesz azért, hogy beszóljanak neki!
A hülyékkel én sem tudok empatikus lenni!
Én
Segiteni időt elütni jövök..és érdekes emberi szitukat olvasni.
Másokon látomhogy itt élik a frusztrációjukat, de ők egyébként a bvaló életben is hasonlóak.
Van egy fb csoport, ahol egy nagyon általános téma van( főzés) a kommentek sokszr átmennek... "Kussolj" ostoba, primitv..stb kommentekbe..ott még az arcuka is vállalják..sok csoport fel s oszlott miattuk..
Itt név nélkül könnyebb
Egyébként az is igaz, hogy vannak olyan kérdések..hogy hajjaj
Elsőre értelmesnek tűnik, aztán odaböfög vmit a Kérdező...az én agyam is el szokoitt durranni, perse jtt magamban füstölgök..
Főleg, ha válaszolok, utánanézek( mert sosem úgy a hasamra ütve válaszolok egy öröklős, vagy gyerektartásos..stb ügyre, )és akkor mert ő másképp hallotta kedves kommentelő társ lehúz 0ra, ami összességében nem is kellene érdekeljen, mégis számíta megítelés, hogy 1-1 kérdést feltevő mennyire tart hitelesnek..
Tehát nem, nem szórakoztatni jmagamat árok ide, hanem szemléletet bővíteni, segíteni, és "hasznosan" lekötni magam
Igen, valahogy úgy.
"Amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted". Amit személyesen nem mernél a másik arcába mondani, itt megmondhatod. Az életben talán ők kapják a legtöbb bántásokat, majd idejárnak kiélni magukat. Mert mi lenne rá a magyarázat? Hisz' sok esetben teljesen normális válaszokba is belekötnek, olykor csak azért, mert nem értenek vele egyet.
A másik dolog, hogy a személyes kontaktusban is mindig az látszik gyengébbnek, aki kérdez. Magával a kérdezéssel alárendeljük magunkat a másik embernek, ha tanácskérésről van szó, ez kiváltképp igaz. Az más kérdés, hogy egyesek pedig visszaélnek ezzel.
Figyeld csak meg a való életben is, hogy ha valakitől kérdezel valamit, mennyire megváltozik a hangszíne amikor válaszol. Ettől rögtön egy szinttel feljebb érzi magát, mert végre valamiben ő lehet az okosabb. Tehát szerintem ezt az eufóriát próbálják itt is átélni újra és újra.
Én szívesen elmondom a véleményem, segítek vele, de van, amikor nem lehet segíteni a kérdezőn. Vagy azért, mert annyira fafejű, vagy annyira butácska, vagy egyszerűen mert egy buta tini, aki nem érti az életet, amíg nem tapasztalja meg.
Szóval sokszor szórakozok itt, bár olvastam néhány megdöbbentő élettörténetet is.
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
És igen , ahogy észrevettem a többsége felettébb intelligens a válaszolóknak, és sokaknak meg van egy érdekes fanyar humora is amin sokat szoktam derülni.
Persze, mi masert?
Neha tudok konkretan segiteni, de neha ketteall a fulem a sok hulye kerdezotol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!