Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Max 250 karakter. Ülsz a "...

Max 250 karakter. Ülsz a " gép előtt", kritizálsz, gúnyolódsz, axiómákat böfögsz, ítélkezel. Pedig valaki csak tanácsra vágyott. Empátiára. Amit kap: röhögés, elítélés, pálcatörés, gúnyolás. "Konkrét kérdésem":"szórakoztatni magatokat jártok ide? "

Figyelt kérdés

#axióma #ülsz a gép előtt
2014. okt. 8. 02:56
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
0%

SZÓRAKOZNI JÁROK IDE.....

Vagy azt gondolod hogy feljövök ide hogy hátha tudok valakin segíteni a válaszommal?

2014. okt. 8. 08:06
 12/22 anonim válasza:
Az egyik hozzaszolo irta, hogy a valadzolok nagyreaze 12-20-ig terjed. Ebben van valami. Amugy en is csak szorakoztatni szeretnem magam azzal , hogy a sok kamukerdest elolvasom
2014. okt. 8. 08:10
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Igen, van benne szórakozás is, baj? Hiszen olyannal nem szívesen foglalkozik az ember - főleg szabadidejében - ami untatja.

Rengeteg az olyan értelmes kérdés, ahol több hasznos válasz is van. Kérdés - válaszok - köszönöm a válaszokat, és a téma lezárva. Más kérdéseknél - főleg pl. a politika témakörében - parázs vita alakul ki. Amilyen a kérdés - olyan a válasz. Ha pedig valaki sületlenségeket kérdez vagy válaszol, ténykérdésekben téved és még a "hangja" is nagy, azt valóban sok esetben szórakoztató helyreigazítani.

2014. okt. 8. 08:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki szórakozni jár ide. Nem hiszem, hogy lenne olyan, aki kényszerűségből van itt, és írogat. Másoknak segíteni ilyen formában, ugyanúgy lehet szórakoztató.

Nem hiszek a karmában, és hasonló ezoterikus dolgokban, de itt tényleg azt nagyjából kapod vissza, amit beleteszel a kérdésbe. A válaszolók "férgesét" Te magad is jól jellemezted. De a kérdezőket sem kell félteni. Sok az olyan kérdés, amely alapjában provokatív jellegű, még ha a kérdező ezt nem is veszi észre. A kérdező nem tartja annak, mert megvan a véleménye az adott dologról, vagy éppen csak soviniszta.

Vagy ott vannak azok a "kérdések", amik magukban sugallják már a választ is. És ha nem azt válaszolod, amit a kérdező hallani szeretne, akkor megkapod a magadét.

Vannak hajmeresztően ostoba kérdések, amiket valószínűleg hasonlóan ostoba emberek tesznek fel. Ott az ember vagy kioktat, vagy trollkodik. Ilyen esetben meg is értem a trollkodást.

És vannak persze a siralmak. Hatezer karakterben elsírja a bánatát az illető, aztán valószínűleg szipogva ül és várja a vígasztaló, bátorító, pártfogó válaszokat. És ha nem az jön, mert a válaszolónak éppen nem szimpatikus a kérdező hozzáállása, a litániában kifejtett viselkedése, akkor az már mindjárt gorombaságnak, pálcatörésnek, gúnyolódásnak számít. Ezeknek az embereknek kellene egy siránkozó hely, egy "vígasztalj" témakör, ahova azok a kérdések kerülnek, ahol csak ki akarják írni magukból az emberek a bánatukat, problémáikat és csak együttérzést várnak.

Befejeztem a böfögést...

2014. okt. 8. 14:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Utóböfögés:

Vagy, ha nem is új témakör kellene, de legalább egy #vígasz

tag, vagy valami hasonló megjelölés a kérdésben.

2014. okt. 8. 14:09
 16/22 anonim válasza:

ma 08:06 vagyok. ;-)

Teszek rá hogy hasznos-e vagy sem a válaszom de tényleg van itt olyan hogy "na belépek az oldalra hátha tudok valakinek segíteni a válaszommal?" címszó alatt jön ide?

Olyan sok baromságot olvasok hogy kétlem.

2014. okt. 8. 14:21
 17/22 anonim ***** válasza:

"tényleg van itt olyan hogy "na belépek az oldalra hátha tudok valakinek segíteni a válaszommal?" címszó alatt jön ide?"

Jelet! :D

De tényleg. Az embernek van munka közben egy perc szabadideje, valamivel elüti. Van aki híreket olvas, van aki itt érdekes témákból szemezget, és ha tud, segít. Itt legalább nem mindentől álmosodom el, vagy leszek indulatos, amit olvasok. Persze, ilyen is előfordul néha.

2014. okt. 8. 14:36
 18/22 anonim ***** válasza:
*Jelen!
2014. okt. 8. 14:37
 19/22 anonim válasza:

ma 14:37

Ahhoz képest nem valami jó a %-od. :-(

Én azért néha "trollkodok is és majdnem annyi az enyém mint a tiéd.

2014. okt. 8. 14:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Azt nem mondtam, hogy én nem trollkodom néha. :D

Van, amikor nem lehet kihagyni.

De egy időben leginkább a provokatív, sőt, sokszor egyenesen sértő kérdéseknél próbáltam jobb belátásra bírni a sokszor gyűlölettől fröcsögö válaszolókat. Odamentem kicsit képviselni a másik oldalt is. Azokban az időkben esett a %-om 50 körülire. Amióta felhagytam ezzel, vagy legalábbis ritkábban csinálom, folyamatosan kúszik felfelé. De az is igaz, hogy amég zöld kezet fukarul osztják, egy-egy olyan kérdésnél akát 40-50 piros pacsit is beszedhettem egyszerre.

Legjobb tudásom szerint szoktam válaszolni, amit sokan nem tudnak elviselni. Mert hát ki vagyok én, hogy megmondjam, a véleményem, ha az nem egyezik a helyi lincshangulatú "közösségével"...

2014. okt. 8. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!