Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Max 250 karakter. Ülsz a "...

Max 250 karakter. Ülsz a " gép előtt", kritizálsz, gúnyolódsz, axiómákat böfögsz, ítélkezel. Pedig valaki csak tanácsra vágyott. Empátiára. Amit kap: röhögés, elítélés, pálcatörés, gúnyolás. "Konkrét kérdésem":"szórakoztatni magatokat jártok ide? "

Figyelt kérdés

#axióma #ülsz a gép előtt
2014. okt. 8. 02:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem, másokat szórakoztatok, olykor még hasznosnak is bizonyul a tevékenységem :) Ettől függetlenül van pár felhasználó, aki bár saját állítása szerint jól bírja a kritikát, néhány válasz után mocskolódni kezd, amiért a válaszolók olyan bunkók. Holott ők csak elmondták a véleményük, abban a hiszemben, hogy a kérdező bírja a gyűrődést, és segítségre van szüksége. Ezt a kérdést sem értem igazán. Sokakat nem lehet jobb belátásra téríteni, ott van pl. a magasvékony srác, meg a másik, aki szerint a nők elnyomják a férfiakat, meg az, aki ennek fordítottjának létjogosultságáról szónokol, meg a "tipikus" szülők, anyósok, sógornők, a jobbikos, a szoci, stb., de őket nem is igazán lehet megbántani. Akik megbántódnak, azok sokszor a semmiért teszik, pl. mert azt mertem mondani, hogy pixeles a kép, amit felrakott, és ezért nem lehet érdemben véleményt nyilvánítani az egyébként biztos nem túl rusnya hölgy külleméről. A terhes vagyok-kérdések szerzőin pedig igen, már csak röhögni lehet, meg leírni, hogy mit kellett volna, hátha lesz még egy ilyen alkalom, amikor majd hasznát is veszi a sok "gúnyolódásnak". Tudod, ha nem tudom, hogy kell a gázpalackot rákötni a tűzhelyre, akkor megkérek valakit, hogy segítsen, még mielőtt berobbantanám a konyhát.
2014. okt. 8. 20:29
 22/22 anonim ***** válasza:

"Ülsz a " gép előtt", kritizálsz, gúnyolódsz, axiómákat böfögsz, ítélkezel."

Nem. Én leírom azt, ami az eszembe jut az adott kérdéssel kapcsolatban. Hogy ezt a kérdés kiírója kritizálásnak, gúnyolódásnak vagy ítélkezésnek veszi, az hadd ne az én problémám legyen már. Ha a kérdező egy picit is elgondolkodna a válaszom mögöttes tartalmán, akkor még az is előfordulhatna, hogy hasznos tanácsként élné meg a válaszomat. Amiért ez az oldal is létrejött. És empatikus vagyok, még ha esetleg nem is annak tűnik egyik-másik válaszom.

Valóban szoktam röhögni némelyik kérdésen. Néha még talán gúnyolódok is, de annak akkor meg is van az oka. És mutass egyetlen embert, aki még soha senki felett sem tört pálcát, semmilyen okból kifolyólag. Te is megtetted a kérdésedben, hiszen szisztematikusan kijelentetted, hogy a válaszírók kritizálnak, gúnyolódnak, ítélkeznek :)

Szóval most, hogy kölcsönösen kiszórakoztuk magunkat, a konkrét kérdésedre a konkrét válaszom az: Van mikor igen, van mikor nem. De sosem azzal a céllal jövök fel a gyk-ra, hogy gúnyolódjak vagy elítéljek, még ha ez is sül ki a végére a dologból.

2014. okt. 10. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!