Max 250 karakter. Ülsz a " gép előtt", kritizálsz, gúnyolódsz, axiómákat böfögsz, ítélkezel. Pedig valaki csak tanácsra vágyott. Empátiára. Amit kap: röhögés, elítélés, pálcatörés, gúnyolás. "Konkrét kérdésem":"szórakoztatni magatokat jártok ide? "
"Ülsz a " gép előtt", kritizálsz, gúnyolódsz, axiómákat böfögsz, ítélkezel."
Nem. Én leírom azt, ami az eszembe jut az adott kérdéssel kapcsolatban. Hogy ezt a kérdés kiírója kritizálásnak, gúnyolódásnak vagy ítélkezésnek veszi, az hadd ne az én problémám legyen már. Ha a kérdező egy picit is elgondolkodna a válaszom mögöttes tartalmán, akkor még az is előfordulhatna, hogy hasznos tanácsként élné meg a válaszomat. Amiért ez az oldal is létrejött. És empatikus vagyok, még ha esetleg nem is annak tűnik egyik-másik válaszom.
Valóban szoktam röhögni némelyik kérdésen. Néha még talán gúnyolódok is, de annak akkor meg is van az oka. És mutass egyetlen embert, aki még soha senki felett sem tört pálcát, semmilyen okból kifolyólag. Te is megtetted a kérdésedben, hiszen szisztematikusan kijelentetted, hogy a válaszírók kritizálnak, gúnyolódnak, ítélkeznek :)
Szóval most, hogy kölcsönösen kiszórakoztuk magunkat, a konkrét kérdésedre a konkrét válaszom az: Van mikor igen, van mikor nem. De sosem azzal a céllal jövök fel a gyk-ra, hogy gúnyolódjak vagy elítéljek, még ha ez is sül ki a végére a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!