Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudok csinálni valamit?

Tudok csinálni valamit?

Figyelt kérdés
3 napra megyek "kirándulni" és semmilyen elektronikus eszköz nem lehet nállam és a napokra magától 6-tól v 7-től egészen 22:00-ig meg van tervezve a program de utanna nem mehetek ki a szallasrol, tudtok nekem ajánlani valamit hogy mit csinaljak az alvason és az olvasason kívül? Előre mondom hogy senki sem lesz körülöttem csak egyedül megyek. És előre is köszi.

2021. szept. 13. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én aludnék már a helyedben, de ha szeretsz rajzolni, hát rajta :)! Vagy csak gondolkozz, legyél el a saját ötleteiddel... Nem kell ám mindig tv vagy telefon a szórakozáshoz, magaddal, a gondolataiddal is éppúgy el tudsz szórakozni, beszélgetni, mint társaságban.
2021. szept. 13. 21:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát igazából rajzolni azért nem szeretek mert nem tudok, majd a kirándulás utan fogok járni rajz fejlesztore
2021. szept. 13. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát, akkor ha még nem kell aludnod és aktív vagy (nem kelsz korán másnap, ráérsz), eddz egy jót, vagy nyújts egyet. Vagy csak heveréssz és agyalj, ahogy mondtam :).

A rajzhoz meg sok sikert!

2021. szept. 13. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezt fogom csinálni valószínű, kicsit nyujtok stb, és köszi
2021. szept. 13. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!