Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a youtube...

Mi a véleményetek a youtube csatornámról?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Itt az első videóm.

https://www.youtube.com/watch?v=B3IFckwkwuQ

Érdekelne a véleményetek róla,illetve hogy szerintetek van e értelme csinálni és hogy pár év alatt lehet e ilyen videókból normális nézettségem szerintetek ?

2021. aug. 20. 18:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#10 Nemcsak hogy phaszság de még szarul is van megcsinálnva. Neked nem tűnt fel az áramütés?
2021. aug. 20. 21:12
 12/25 anonim ***** válasza:
Azért az is beszédes hogy 17.000 embertől kapott negatív értékelést. :D
2021. aug. 20. 21:14
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát az a 17 000 dislike nem sokat jelent. Mármint egy 30 000 megtekintéses videón persze hogy rossz. De 11 millió embernél ez kb. a nullával egyenlő. Ráadásul van rajta 238 000 like. Szóval nagyjából az ember 5%-nak nem tetszik,95%-nak pedig igen. Azért szerintem ez nagyon jó arány.
2021. aug. 20. 21:26
 14/25 anonim ***** válasza:

Egyébkébként azért IS szar a videó, mert még annyi sem derül ki belőle hogy az adott évben kijutott-e magyarország a bajnokságra, vagy sem. (nem mintha bárkit is érdekelne angol anyanyelvű nézők közül)

Az általad linkelt videó valószínűleg ezért nézettebb, mivel nem egy adott sportág adott bajnokságának a selejtezőjének egy csoportjára vonatkozik, hanem minden emberhez kapcsolódik. (legalábbis azokhoz, akik éreznek fájdalmat.) Szar, de legalább több embert érdekelhet.

2021. aug. 20. 21:27
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik unalmas :(
2021. aug. 20. 21:32
 16/25 anonim ***** válasza:
#13 Köszi a kiegészítést, az aránnyal tényleg érdemesebb számolni. El is kezdtem videóknál az arányt nézni, és egyelőre nem találtam ilyen rossz arányt, persze biztosan lesz. Alapvetően szerintem az emberek inkább kilépnek a videóból ahelyett hogy "nem tetszik"-et nyomnának.
2021. aug. 20. 21:35
 17/25 A kérdező kommentje:
Persze. Ez még csak az első próbálkozás volt.
2021. aug. 20. 21:36
 18/25 A kérdező kommentje:
Amúgy azért nem csináltam olyanra ahol látszik kijutottak e,mert már van nemzetek ligája és sokat változott 68 óta a lebonyolítás.Ez meg kicsit komplikálttá tette a dolgot.
2021. aug. 20. 21:38
 19/25 anonim ***** válasza:
#18 Tehát nem lehet egyértelműen kijelenteni hogy az adott évben kijutott-e az ország vagy sem? Ez mikorra fog eldőlni? Vajon még simán kijuthatunk a 2012-es EB-re? Vagy hogy gondoltad?
2021. aug. 20. 21:51
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem. A 2020-as EB-re nem jutottunk ki a csoportból. A nemzetek ligájás helyezésünk miatt játszhattunk pótselejtezőt. Aztán ezt egy megváltoztatott színnel vagy jelöléssel nem lett volna egyszerű jelezni. Mellé írni meg már nem akartam.
2021. aug. 20. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!