Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a youtube...

Mi a véleményetek a youtube csatornámról?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Itt az első videóm.

https://www.youtube.com/watch?v=B3IFckwkwuQ

Érdekelne a véleményetek róla,illetve hogy szerintetek van e értelme csinálni és hogy pár év alatt lehet e ilyen videókból normális nézettségem szerintetek ?

2021. aug. 20. 18:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Számomra unalmas
2021. aug. 20. 18:10
 2/25 anonim ***** válasza:
Én azt se tudom mi az az ECQ, igaz fociért se vagyok oda.
2021. aug. 20. 18:14
 3/25 A kérdező kommentje:
UEFA Euro 2020 Qualifying, indexképben teljesen ki van írva,csak azt ugye te nem láttad,mert a videó linkjére nyomtál.
2021. aug. 20. 18:29
 4/25 A kérdező kommentje:
Az alap téma ami miatt unalmas vagy kevés az animáció? Még a későbbiekben szeretnék olyat hogy mindig mikor bejön egy új lap annak legyen külön animációja csak még nem jöttem rá hogyan kell megcsinálni.
2021. aug. 20. 18:30
 5/25 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam be. Igazából az ECQ az European Championship Qualifying.Szóval az Európabajnokság selejtezője. Nem tudom minek írtam oda a 2020-at. xD
2021. aug. 20. 18:32
 6/25 anonim ***** válasza:
Hát részemről mivel nem vagyok otthon a fociban így nekem sokat nem mondd, de majd jön olyan aki otthonosabb a témában.
2021. aug. 20. 18:54
 7/25 anonim ***** válasza:
A youtube egy audiovizuális műfaj. Te meg felraktál egy táblázatot meg aláraktál valami fos zenét. Ez semmire se lesz elég szerintem.
2021. aug. 20. 20:05
 8/25 A kérdező kommentje:
Alapból a műfajjal szerintem semmi gond nincs. Az lehet a gondod szerintem hogy kevés még benne az animáció. Hasonló táblázat,pontosan ugyan ezzel a fos zenével 11 millió megtekintésnél tart.
2021. aug. 20. 20:36
 9/25 anonim ***** válasza:
#8 Ez inkább az embereket minősíti, nem a videót, de akkor oké, nyomassad őket. Én biztos nem fogom nézni.
2021. aug. 20. 20:41
 10/25 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=70TPV6ES-fE

Itt a videó. Csak hogy lásd miről van szó. Ebben még jóval több animáció van.De szerintem tök érdekes.

2021. aug. 20. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!