Fanfiction írók! Milyen érzéssel töltött el benneteket amikor az első alkotásotokat publikáltátok?
Azt hiszem, az enyém egy Gargoyles fanfiction volt még az ősidőkben. Lehettem vagy 12-13 éves. Sehol sem publikáltam, csak füzetbe írtam, de jó érzéssel töltött el. Pedig extra gagyi lett mai szemmel nézve.
Az első publikált fanficem - két, szintén füzetbe írt Dragon Ball Z fanfic után - egy "Egy új élet kezdete" című Gravitation fic volt Shuichi X saját karakter párosítással. Megért tizenpár fejezetet, le lett zárva, és akkor elégedett voltam vele. De ma már nem mutogatnám akkori formájában. XD
Szia!
Én egy one direction ff.-et írok jelenleg is. Nos fura volt megosztani az írásomat és még furább volt mikor párszázan már meg is nézték kis számok de első könyv lévén mégis nagynak tűnik számomra. Szerintem nyugodtan rakd ki és a nem építő jellegű kritikát hanem az "ez szar" hagyd figyelmen kívűl. Írj magadj miatt és ha úgy érzed oszt meg a világgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!