Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Xbox 360 hoz van egy GTA 5 CD...

Xbox 360 hoz van egy GTA 5 CD n a telepítő az első CD t letöltöttem Utána berakom a másodikat és valami hibát ír ki?

Figyelt kérdés

loading Story Mode pörög egy ideig próbálja betölteni de nem tudja és mindig Kezdődik elölről arra gondoltam hogy igen karcos a cd És azért mert CD körvonala nem mindenhol egyenes

Az Xbox minden más játékot elvisz ha veszek egy másik GTA 5 CDt Az jó lehet?

2021. júl. 10. 16:31
 1/4 anonim válasza:
Valószínűleg az a probléma hogy karcos már nagyon a dvd. Próbáld meg hátha segít, hogy kicsit megtisztítód a dvd lejátszót. Bár én a helyedben megvásárolnám újra, azzal biztos működnie kell.
2021. júl. 10. 17:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. júl. 10. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Protip: ha rossz állapotú a DVD akkor lehet, hogy játszani nem lehet róla, de talán feltelepíteni igen. Beteszed a PLAY lemezt és visszalépsz az Xbox Homera (ha automatikusan elindítja). Rámész a játék ikonjára és megnyomod az options (vagy details? már régen nem játszottram 360on) gombot amit alul ír ki, talán X az. Ekkor betöltődik egy külön menü és ott a PLAY csempe alatt meg kellene jelennie egy idő után az INSTALLnak. Rányomsz (kell vagy 8GB hely) és feltelepíted. Nem garantált, hogy sikerül, de nekem sok nagyon karcos lemezzel ment. Ha feltelepítetted az azt jelenti, hogy a játék onnan fog futni és a lemezt csak azért kell betenni, hogy igazold, hogy megvan.
2021. júl. 12. 10:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Megvettem és jól megy köszi a segítséget
2021. júl. 12. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!