Megnéznétek esetleg, az én első Wattpad storym?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem, de még nem nagyon kaptam visszajelzést, esetleg ti is belenéznétek, hátha megtetszik? Valamint szívesen kérnék véleményt, akár ott privátba, akár itt válaszban.
2021. aug. 12. 16:54
1/4 anonim válasza:
Klisé. Már a leírásban is aggasztó helyesírási hibák vannak. Értelmetlenül kezded a sztorit, mert egy napló írója sosem mutatkozna be, hiszen a naplót magadnak írod, te meg tudod, ki vagy. "Nem lesz Kedves Naplóm duma" klisé, klisé, klisé.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez igaz! Klisé, ezen próbállok majd a második részben vátoztatni.
2021. aug. 14. 16:39
3/4 anonim válasza:
Nekem kicsit fura, hogy elvileg naplóbejegyzésnek írod, de közben meg jelenidejű beszélgetéseket folytatnak. Most vagy történet, vagy napló. Döntsd el.
4/4 A kérdező kommentje:
Szia, te 1 reszélgetézről beszélsz, ami azért van jelenidőben, mert amikor írja a bejegyzést akkor történi. Ezzel magyarázza, hogy mennie kell. Nekem ez egyértelmű volt, de nem néztem más álláspontját, köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem.
2021. aug. 22. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!