Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbid van, ha bejön a...

Milyen hobbid van, ha bejön a hideg, esős, barátságtalan időjárás?

Figyelt kérdés

Sajnos, mindjárt vége a nyárnak. Vége a strandolásnak, kirándulásoknak!

Jó, persze, még szeptemberben is lehet jó idő, de az is lehet, hogy korán bejön a barátságtalan, esős idő.

Már most kezd előjönni a nyár végi depresszióm. Az őszt, telet kifejezetten nehezen viselem, hogy maximum hétvégén látom a napot, mert korán sötétedik (ha süt). Magamba roskadok tavaszig és öngyilkos gondolataim támadnak... Mondjuk ez sem véletlen, hogy télen vetnek véget a legtöbben az életünknek!

Most tekintsünk el a vírustól! Egy átlagos őszre vagyok kíváncsi, ki mivel tölti a szabadidejét, amikor már nincs annyi lehetőség kirándulni.

Egyedül élek. A barátaim már mind házasok, gyerekeik vannak.

Néha azért sikerül összehozni ezt - azt, de többnyire egyedül kell boldogulni.

Járok heti háromszor konditerembe, de ott vannak a hétvégék meg a többi nap. Főleg este nehéz... A tévé már gyakran nem boldogít... Nem tudom, mihez kezdjek, ha bejön a rossz idő...

2021. aug. 15. 13:58
 1/7 anonim válasza:
100%

Bocsi de nem tekinthetünk el a vírustól. Amíg lehet kajálni járni addig azt teszem is. Moziba is ha lesz védettségim. Egyébként pedig kirándulás de javarészt itthoni filmek, sorozatok, PlayStation

30f

2021. aug. 15. 14:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Játék konzol beszerzésén én is gondolkodtam már!
2021. aug. 15. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez most valami vicc?

Filmek, sorozatok, könyvek, zenék, videojáték, csajok, Youtube, meditáció, sport, autózás, étterembe járás, programozás, színház, túrák, alkohol, drogok stb.

Én el tudnám magam foglalni a helyedben.

2021. aug. 15. 22:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazad van! Köszönöm
2021. aug. 15. 23:41
 5/7 anonim válasza:
Én makettezek,ott nem számít az ídőjárás.
2021. aug. 19. 20:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Igaz! Szép hobbi!🙂
2021. aug. 19. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Színház, olvasás, valamilyen hangszer (én speciel kalimbázok), valami művészi tevékenység (rajz, festészet, szobrászat vagy igazából akármi), jóga, meditáció, tánc, kisállat (nekem macskám van, vele is kell játszani, sétaltatni, tanítgatni), növényekkel is foglalkozhatsz vagy bármi! Annyi lehetőség van!
2021. aug. 25. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!